Acer Aspire A515-51G-77C0, laptop cu NVIDIA GeForce MX150

Un laptop care se comportă decent în orice situație e acest Acer Aspire A515-51G-77C0, care are un preț decent pentru ce oferă. Mă refer la faptul că are un procesor office i7-7500U, memoria RAM DDR4, placă video NVIDIA model GeForce MX150 și un hard disc destul de spațios. Probabil că unii dintre voi căutați un model cu SSD, dar și acesta poate fi upgradat pe viitor dacă nu aveți bani la momentul actual (se înlocuiește mediul de stocare actual cu altul).

Din poza de jos se vede foarte bine balamaua metalică argintie dar acest finisaj evidențiază ceva mai bine touchpadul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa e una destul de nouă și poate fi de ajuns un procesor Dual Core ținând cont că discutăm de i7. Modelele cu Kaby Lake R oferă un scor de performanță superior pentru că toate sunt Quad Core-uri. Oricum, în restul sunt aceleași componente hardware și cu un buget mai mare puteți avea Windows 10 preinstalat ori SSD (poate chiar ambele).

Designul nu e foarte subțire pentru că nu discutăm ed un ultraportabil, dar are nevoie de un sistem de răcire cu ventilator. Poate că viitoarele generații de laptopuri nu vor avea nevoie de o răcire ca la aceasta.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine indiferent cum l-ați privi, iar ecranul e un punct foarte al seriei deoarece e un IPS foarte bun. Există configurații alternative sau chiar similare în cazul în care această variantă nu mai e disponibilă. Bineînțeles, nu e vorba de un model prea accesibil, însă cred că veți prinde o promoție care să vă ajute să economisiți niște bani.

Acer Aspire A515-51G-77C0 poate rula orice tip de conținut dacă veți instala Windows 10 pe acesta și chiar dacă un laptop nu prezintă unitate DVD, veți găsi porturi USB pentru conectarea unui HDD extern sau stick USB 3.0. Copierea datelor durează mai puțin pentru că viteza de transfer e mai mare. Dacă nu credeți că acest laptop ar putea înlocui actualul PC, atunci alegeți cu încredere serie Nitro care vine cu plăci grafice mai avansate.

Te-ar mai putea interesa