Acer Aspire A515-51G-7577, laptop cu GeForce MX150

Laptopul Acer Aspire A515-51G-7577 e o variantă multimedia premium, motiv pentru care nu poate fi prea accesibil. Mai precis, acest latpop oferă o carcasă din aluminiu, cu finisaj modern, componente de ultimă generație, ecran 1080p, SSD performant și suficientă memorie RAM. Se pare că îi lipsește tastatura iluminată, care ar fi un minus în acest buget. Bineînțeles, sunt laptopuri de gaming care costă cam la fel dar oferă anumite caracteristici, doar că nu sunt la fel de portabile ca și acesta.

Dacă vă plac jocurile și sunteți fan Acer, v-aș putea recomanda un Acer VX5-591G care costă la fel de mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alegerea finală depinde de voi, adică pentru ce vreți să-l folosiți. Modelul de sus arată foarte bine în special datorită finisajelor cromate, iar interiorul e din aluminiu (e plăcut la atingere). Configurația sa e una office/multimedia și e suficient că are componente noi care sunt foarte eficiente.

Ecranul e superb datorită panoului IPS, rezoluție 1080p și suprafeței mate. Nu orice laptop are un astfel de ecran și chiar nu văd de ce nu v-ar plăcea. Placa sa video e destul de nouă și e considerată ceva mai bună decât GTX 950M. E vorba de GeForce MX150 care are un consum foarte redus de resurse datorită tehnologiei 14nm. Componentele devin tot mai mici și mai eficiente, astfel designul ultrasubțire va fi tot mai des întâlnit.

Păreri pro și contra

Singurul motiv pentru care nu ați alege varianta Aspire VX5, ar fi autonomia oferită de acesta – maxim 7 ore. Componentele office au un consum mai mic de resurse, deci bateria va fi mai apreciată. Bineînțeles, poate că vă place mai mult cum arată acesta și vreți să-l luați la locul de muncă. Spre deosebire de alte serii, la acesta puteți deschide ecranul până la 180 de grade (nu știu cât de utilă e această caracteristică).

Acer Aspire A515-51G-7577 poate fi folosit pentru a reda cele mai noi jocuri dar nu le veți putea juca la detalii maxime pentru că are o configurație mid-range. Performanțele sunt mai mari dacă folosiți un cooling stand și dacă țineți conectat laptopul la o priză.

Te-ar mai putea interesa