Acer Aspire A515-51G-55NF, laptop cu GeForce MX150 2GB

Laptopul Acer Aspire A515-51G-55NF e un model aspire 5 cu cea mai recentă placă video – GeForce MX150 de 2GB. Poate că nu ați văzut multe laptopuri cu acesta, dar pe viitor o veți vedea mai des deoarece va înlocui multe modele (în special cel cu consum redus). Chiar dacă nu are un consum mare de energie, performanțele sunt apropiate de cele ale modelului GTX 950M. Designul acestei serii e unul premium iar balamaua metalică chiar iasă în evidență datorită finisajului argintiu.

Merită să-i faceți un upgrade la 8GB sau chiar mai mult pentru anumite jocuri (un slot e liber). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe scurt, acest model are un Intel Core i5 Kaby Lake, o memorie RAM DDR4 cu capacitate de 4GB, hard disc de 1TB și placă video dedicată de tip GeForce MX150 cu memorie de 2GB. Dacă îl vreți pentru conținut media, aș recomanda să luați în calcul o memorie RAM suplimentară, când considerați că aveți nevoie de un plus de memorie.

Nu poate avea unitate DVD cu un design atât de compact, dar acest aspect nu e un minus deoarece vă puteți folosi de un stick USB pentru a instala un sistem de operare sau pentru a transfera date. E bine să nu aibă sistem de operare pentru a fi mai accesibil pentru cei cu buget limitat.

Păreri pro și contra

Construcția laptopului e destul de rigidă și elegantă pentru că este metalică. Touchpadul e generos și poate fi de folos ori de câte ori nu aveți un mouse pentru navigare web. Conectivitatea e foarte bună la acesta deoarece aveți cam toate porturile clasice, chiar și un USB tip C.

Acer Aspire A515-51G-55NF poate fi folosit chiar și de cei pasionați de jocuri dacă nu vor să joace la detalii ridicate și sunt mulțumiți de o rezoluție 720 (depinde ce cerințele jocului). Probabil singurul minus al seriei ar fi lipsa tastaturii iluminate, care putea fi utilă seara sau chiar când lumina din jur nu e suficient de puternică. Pentru cei interesați, pun o prezentare pentru a-și face o idee mai bună despre el.

Te-ar mai putea interesa