Acer Aspire A515-51G-39QT, laptop ieftin și performant

Laptopul Acer Aspire A515-51G-39QT poate fi folosit de cei care vor să încerce jocuri dar nu la detalii maxime sau poate că nu jucați jocuri cu cerințe hardware mari. Un laptop de gaming costă chiar și dublu pentru că are un procesor de tip HD suportă pentru mai multă memorie RAM și poate chiar două medii de stocare. Consider că are un preț foarte bun pentru ce oferă și cred că mulți dintre voi îl doriți doar pentru cum arată, dar și ecranul ar trebi luat în calcul deoarece oferă mai multe detalii.

Sunt destul de multe laptopuri multimedia, doar că nu toate arată ca și acesta și ecranul e FullHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul multimedia are un procesor performant și o placă video cu memorie video dedicată. În acest caz, e vorba de un Core i3 Skylake și o placă video GeForce 940MX. Ambele au un consum redus de energie, dar performanțele sunt generoase. Un ecran de 15.6 inci poate avea chiar și rezoluție 1080p, deoarece laptopul de sus are un astfel de ecran. Deci puteți viziona conținut de calitate pe acesta dacă nu stați prea departe de ecran.

Pe partea de dotări stă bine deoarece are chiar și un port USB de tip C pe lângă porturile clasice. Sincer, cam toate laptopuri îl au iar acesta reprezintă viitorul.

Păreri pro și contra

Avea un preț cam mare dacă ar fi avut Windows 10 preinstalat, dar și dacă ar fi avut un procesor Core i5 sau Core i7. Procesorul e foarte important și nu aș alege un laptop cu procesor inferior. Autonomia e foarte bună, dar nu cred că vă interesează cât timp îl țineți doar la birou, unde aveți o priză pentru alimentare.

Acer Aspire A515-51G-39QT e un gadget portabil care poate fi folosit de oricine pentru că poate rula Windows 10, iar acesta e un sistem de opere destul de popular. Dacă nu doriți, nu sunteți nevoiți să alegeți un mouse deoarece și touchpadul e destul de folositor. Pentru cei care nu sunt deciși, am ales să pun clipul următor:

Lasă un comentariu