Acer Aspire A515-51G-33VJ, laptop cu Intel Skylake

Modelul Acer Aspire A515-51G-33VJ face parte din una dintre cele mai elegante serii de la acest brand. E de lăudat faptul că mult dintre laptopurile acestui brand oferă un ecran IPS și veți vedea că la acest capitol nu prea are concurență. Imaginea e foarte importantă indiferent că stați mai aproape sau mai departe de ecran. Veți observa că sunt prezente numeroase configurații, iar cea de jos nu e cea mai avansată, motiv pentru care prețul e destul de atractiv.

Indiferent ce componente sunt la interior, veți găsi aceleași dotări și finisaje moderne, dar pot adăuga faptul că are arată cam la fel ca laptopurile din seria V Nitro. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta are un procesor Intel Core i3 Skylake, dar pot fi soluții similare cu Intel Kaby Lake sau Kaby Lake R (Refresh). Performanțele sunt ceva mai mari la noile generații de procesoare în special dacă discutăm de ultima care oferă mai multe nuclee. Acum, depinde și pentru ce vreți să-l folosiți, dar nu cred că veți căuta vreun laptop mai performant decât acesta.

Procesorul Intel Core i3 poate rula chiar și jocuri 3D împreună cu acea placă video dedicată. Poate că 8GB de RAM ar fi mai de folos, dar și așa nu e conceput pentru gaming.

Păreri pro și contra

Prețul e foarte bun pentru performanța oferită, e prezent un ecran FullHD cu panou IPS, pornirea sistemului e instantă cu acel SSD, dar trebuie să puneți Window 10. Conectivitatea e un alt punct foarte alt acestui gadget și chiar dacă nu e prezentă unitatea optică, vă recomand să utilizați o memorie USB 3.0. Un minus al seriei ar fi lipsa tastaturii iluminate, dar într-un buget atât de mic chiar nu putea să o aibă. Sunt serii ceva mai bune pentru gaming sau pentru o altă categorie de utilizatori.

Acer Aspire A515-51G-33VJ poate fi folosit de oricine și prezența plăcii video e un plus pentru orice laptop, astfel poate fi bun pentru orice dar într-o anumită limită. Din prezentarea pusă mai jos vă puteți face și voi o idee despre acest model sau altele care au nume similar.

Te-ar mai putea interesa