Acer Aspire A515-51G-33TM, laptop cu ecran FullHD

Laptopul Acer Aspire A515-51G-33TM arată foarte bine datorită finisajelor premium și carcasei sale care e realizată din aluminiu. Din poza de jos se vede că are o protecție mată pe ecran pentru a nu vă orbi lumina când îl folosiți. Chiar nu văd ce nu v-ar plăcea la acest model, dar putea fi mai portabil cât timp nu are DVD și e din aluminiu. Laptopurile cu carcasă metalică sunt mai portabile dar depinde de serie, poate că pe generațiile viitoare vom vedea ceva mai multe îmbunătățiri. Touchpadul e bine evidențiat, dar cred că veți folosi un mouse.

Trebuie să optați pentru un laptop FullHD dacă vă interesează detaliile și unghiurile de vizibilitate sunt decente datorită panoului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă are componente din generație precedentă, diferențele chiar nu sunt vizibile, dar un laptop cu componente recent lansate costă ceva mai mult. Mă refer la procesorul Intel Kaby Lake sau la o placă video MX150 care e similară cu GTX 950M. Chiar sunt multe motive pentru a-l alege pe acesta, dar poate că dispuneți de un buget mai mare.

Nu suportă multe upgrade-uri, dar pe viitor puteți să înlocuiți hard discul cu un SSD pentru că nu costă foarte mult. Chiar dacă are numeroase porturi, nu cred că vă veți folosi chiar de toate. Totuși, e bine că are porturi USB 3.0 sau 3.1 C pentru a putea folosi stickuri de memorie pentru a copia mai rapid datele sau pentru a instala sistemul de operare.

Păreri pro și contra

Poate rula jocuri dar nu la rezoluție foarte mare dacă vreți să alegeți niște setări, deoarece e un laptop multimedia accesibil. Pe acesta puteți viziona filme 1080p, iar claritatea audio va fi una superioară. Fiind o serie nouă, are port USB de tip C pentru viitoare periferice care vor folosi acest port. Nu are tastatură iluminată și nici nu cred că putea avea în acest buget.

Există și variante puțin mai bune deoarece au procesoare mai scumpe și placă video GeForce MX150, iar Acer Aspire A515-51G-33TM e una dintre cele mai bune variante. Prezentarea de la final e pentru cei interesați de această serie, iar configurații pot fi multiple.

Te-ar mai putea interesa