Acer Aspire A515-41G-F2SH, laptop cu AMD FX-9800P și Radeon RX 540

Acer Aspire A515-41G-F2SH e un notebook PC al anului 2017 dotat cu tehnologie AMD (procesor FX 9800p și placă video Radeon RX 540) care se adresează celora interesați de o sculă bună la sarcini multimedia și gaming.
Filmele se vor vedea excepțional pe acest model întrucât are rezoluție 1920×1080 pixeli și panel ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie să ținem cont de faptul că procesorul FX-9800P din dotare e unul foarte avansat scoțând undeva la 4025 puncte la benchmark. Din această cauză e unul echivalent i5 sau i7.


Caracteristici

Conectivitatea acestui laptop e una ok deoarece vorbim despre port USB, HDMI, wireless ac și card reader.
Pe partea de memorie are 8GB RAM DDR4 și SSD de 256 de giga. În acest fel aveți la dispoziție cele mai rapide memorii și spațiu suficient.
Netul de mare viteză va merge ok deoarece are wireless ac. Un alt lucru care contribuie la un download foarte rapid e SSD-ul și procesorul rapid.
Faptul că are litera G în codul produsului ne arată că vorbim despre un model care are grafică dedicată (adică are memorie dedicată pentru cipul grafic de 2GB). Trebuie precizat că acest model are atât grafică dedicată (R5) cât și integrată (R7).
Portabilitatea acestui model e una ok întrucât vorbim despre un laptop cu greutate de 2,2 kilograme și baterie care ține undeva la maxim 7 ore.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine la un preț deloc mare, că are componente performante, ecranul foarte clar și că i se paote face upgrade (mai multă memorie RAM, SSD mai mare etc).
Contra nu ar fi vreun motiv. (Că nu are ecran 4K nu cred că e un dezavantaj.)

Concluzie

Modelul de față e unul bun pentru jocuri și diferite sarcini mai complexe. Aceste lucruri se datorează faptului că vine cu placă video capabilă (din clasa 2) și procesor excelent.
Din clipul de alături se poate vedea cum se prezintă modelul A515… adică, excelent.

Te-ar mai putea interesa