Acer Aspire A315-58G-37E8, păreri laptop cu procesor i3-1115G4

Acer Aspire A315-58G-37E8 e un laptop din categoria office-multimedia pentru persoanele interesate de ceva pentru acasă ori la lucru. Modelul acesta vine cu procesor i3 și placă video GeForce MX320. Placa video face ca acest model să poată fi utilizat chiar și în cazul în care doriți să vă jucați ceva (trebuie să fac mențiunea că modelul acesta nu e unul special pentru jocuri).

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin faptul că arată foarte bine și are o portabilitate foarte bună, pe lângă faptul că are niște componente cu performanțe peste medie.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un aspect similar unui laptop Apple și că tastatura numerică este prezentă (fac referire la numpad).

Păreri pro și contra

Laptopul A315-58G-37E8 de la Acer este unul cu i3, adică cu un procesor care are două nuclee (model 1115g4). Procesorul scoate 6235 puncte la cpubenchmark și a fost lansat la sfârșit de 2020.
Memoria RAM a sistemului este una de 8 giga, iar stocarea se realizează pe SSD cu capacitate de 256 giga. Acestea sunt niște valori normale pe care le întâlnim la toate laptopurile similar de pe piață.
Portabilitatea modelului de față este una bună, fiind vorba despre greutate de 1,7 kilograme și autonomie a bateriei de circa 9 ore. Aceste date sunt similare unui laptop ultraportabil. Iar, autonomia este una maximă, ea fiind în medie de 4-5 ore.
Partea de conectivitate e una la care stă foarte bine, iar în acest sens aparatul dispune de 3 porturi USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac.

Ar fi de menționat un singur dezavantaj, adică faptul că nu are sistem de operare preinstalat. Din această cauză recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

Modelul de față se va dovedi perfect pentru persoanele interesate de un mode care să se comporte fără reproșuri în sarcini de birou (office), dar și multimedia (în special vizionat filme).
În cazul în care vă doriți ceva cu un procesor superior (de exemplu cu un i5) atunci recomand un model HP 15s-fq5028nq.

Te-ar mai putea interesa