Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire A315-53G-580Z, laptop ieftin cu GeForce MX130

Laptopul Acer Aspire A315-53G-580Z e cel mai bun în acest buget pentru că discutăm de un Core i5 Kaby Lake. Sunt foarte puține laptopuri ca acesta doar că are o memorie de 4GB, iar eu aș upgrada la 8GB pentru un multitasking mai bun. În rest nu prea am ce să-i reproșez pentru că are un hard mare de 1TB care e destul de bun. Tot mai multe laptopuri vin cu acesta pentru a putea stoca orice pe el și durează ceva timp până îl veți umple. Arată bine pe negru, dar ar fi fost interesant dacă ar fi avut și o alternativă cu finisaj argintiu.

Din poza de jos se vede că are un design foarte subțire, dar se putea lucra ceva mai mai pentru a reduce și greutate ceva mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesorul acestui laptop e prezent pe o mulțime de laptopuri pentru că e destul de bun și e mult peste un Core i3 chiar dacă e tot Dual Core. Ecranul său e similar cu altele și cred că putea fi mai bun din câteva puncte de vedere, dar discutăm de un buget mic. Dacă vreţi ceva cu i5 atunci aveţi acest model.

Placa video dedicată GeForce MX130 e o noutate bine-venită pentru că se descurcă bine în jocuri. Porturile unui laptop sunt destul de multe că doar vrea să țină locul unui desktop. Aici mă refer la HDMI, USBuri, LAN, ieșire audio. În plus aveți bluetooth și WiFi ac dacă preferați mai puține cabluri pe birou.

Păreri pro și contra

Laptopul se poate lăuda cu o baterie foarte bună care oferă o autonomie satisfăcătoare, însă care scade mult când rulați conținut video. În acest preț atractiv, acest producător vă oferă un laptop multimedia cu performanțe bune și cele mai importante componente sunt procesorul și placa video. Nu costă mult pentru că are Linux preinstalat și nu Windows 10 ca multe altele, dar tot trebuie schimbat cu acesta și trebuie să folosiți un stick USB.

Din păcate, Acer Aspire A315-53G-580Z are un ecran HD și nu unul cu rezoluție FullHD, dar poate că nici nu vă interesează pentru că oricum nu rulați conținut atât de detaliat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu