Acer Aspire A315-51-370G, laptop FullHD cu hard disc de 1TB

Laptopul Acer Aspire A315-51-370G e unul dintre multele laptopuri FullHD care au fost lansate anul acesta și cred că nici nu vor mai vi prea multe modele HD. Chiar și spațiul de stocare tinde să fie tot mai mare iar hard discul de 1TB pare că devine unul standard. Acesta joacă un rol destul de important dacă vreți să aveți cât de mult spațiu pentru fișiere multimedia sau poate chiar pentru programe. Noua serie Aspire 3 chiar arată bine doar că nu oferă componente ca și pe seria Aspire 5.

Laptopul acesta arată destul de bine cu acel finisaj periat deoarece amprentele nu mai sunt atât de vizibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e una foarte bună deoarece are un procesor destul de avansat – i3-6006U. Pentru cei care vor să joace jocuri 3D, întâi au nevoie de o placă video dedicată pe lângă ce integrată. Chiar dacă ecranul pare să fie același, în partea stângă jos e un sticker care sugerează că e vorba de un ecran FullHD. Cu alte cuvinte, puteți viziona conținut mai de calitate sau optați să conectați un monitor sau TV prin HDMI.

Restul configurației are componente ca: memorie RAM de 4GB DDR4, hard disc generos și placa video Intel HD. Laptopurile mai mici pot avea o memorie RAM diferită deoarece se pune accent foarte mare pe consum cât mai mic și autonomie cât mai mare.

Păreri pro și contra

Are toate dotările necesare și aici mă refer și la porturi, tehnologii wireless etc. Autonomia e una destul de mare cu astfel de componente hardware, dar depinde și cum îl veți folosi. Pentru cei care-l vor doar pentru acasă, poate fi folosit conectat la priză. Chiar dacă e vorba de un laptop destul de subțire și îi lipsește unitate optică, greutatea laptopului e tot de 2.1 kg.

Acer Aspire A315-51-370G e unul dintre cele mai noi laptopuri care le puteți lua pentru acasă sau chiar la locul de muncă. Din prezentarea de mai jos se vede destul e bine cum arată această nouă serie.

Te-ar mai putea interesa