Acer Aspire A315-51-31RZ, laptop office pe negru

Acer Aspire A315-51-31RZ e un laptop apărut pe piață la început de 2018, iar lucrurile cu care se evidențiază sunt procesorul i3, placa video HD și cei 4 giga de RAM.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are portabilitate bună precum și performanțe superioare. Din imaginea alăturată puteți observa că acest model e unul complet negru cu un aspect economic/comercial.


Avantaje

Modelul acesta e dotat cu un procesor dual core i3-6006u care dispune de o frecvență de 2GHz și de un cip grafic integrat Intel HD Graphics.
Memoria RAM e una DDR4 în cantitate de 4GB, iar pentru stocare se folosește de un hard de 500GB. Pentru a face laptopul ceva mai rapid puteți instala un SSD.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar finisajul e unul glare. Acesta e perfect pentru vizionarea de filme HD, dar și Full HD.
Bateria ține undeva la 6 ore, iar greutatea dispozitivului e de 2,1kg. În acest fel avem o portabilitate foarte bună. Evident că portabilitatea e un lucru subiectiv și depinde foarte mult și de sarcinile pe care le faceți pe el.

Dezvantaje

Nu beneficiază de unitate optică, dar are 3 porturi USB pentru instalarea sistemului de operare.
Nu are Solid State Drive, dar se poate pune în locul hardului. În opinia mea, o capacitate de 128 e mai mult decât suficientă.
Din păcate nu are Windows, însă are sistem de operare Linux. ecomandarea mea e să instalați Windows 10 de pe un USB stick.

Concluzii

Un laptop precum Acer Aspire A315-51-31RZ poate fi utilizat cu succes acasă pentru muzică, filme și navigat pe net. Conectarea la Internet fiind facilitată de Gigabit LAN și wireless ac.
Din preview-ul de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model. Se prezintă cu un aspect clasic Acer, iar dacă vreți să știți despre materiale atunci trebuie știut că e vorba despre plastic de o calitate bună așa încât aparatul să fie cât mai robust.

Te-ar mai putea interesa