Acer Aspire A315-31-C6D4, laptop cu autonomie mare

Laptopul Acer Aspire A315-31-C6D4 e unul dintre cele mai bună laptopuri pentru uz office care poate fi folosit pentru navigare web, programe etc. Performanțele nu sunt foarte mari și nici nu puteau fi în acest buget, doar că autonomia e ceva mai generoasă la procesoarele Intel Celeron și Pentium. Bineînțeles, bateria acestui model joacă și ea un rol destul de important. Face parte din seria Aspire 3 și nu cea cu ecran mic, ci e vorba de seria cu ecran de 15 inci.

Nu e precum oricare altă serie, ci e destul de elegantă și portabilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt destul de noi și nu e nevoie de ceva mai mult pentru ce va fi folosit. Are un procesor destul de nou care face parte din familia Apollo Lake și e un model N3350 de 1.1GHz. Acesta are placă video integrată ca oricare alt procesor care poate fi folosită chiar și pentru rularea de conținut media.

Restul configurației e compusă din componente clasice: memorie RAM de 4GB și hard disc de 500GB. Dotările sale sunt cele care le știți de la alte laptopuri doar că sunt cele esențiale. Chiar și pe partea de comunicații excelează deoarece are tehnologii wireless noi, dar și porturi diversificate. Autonomia acestui laptop e destul de mare, dar numai în modul economic – maxim 6 ore și ceva.

Păreri pro și contra

Arată mult mai bine decât alte serii accesibile, doar că aceasta e mult mai atractivă ca și aspect. Chiar dacă nu are unitate DVD, voi puteți instala Windows 10 cu ajutorul unei memorii USB 3.0. Costă destul de puțin pentru ce oferă și o variantă ceva mai performantă e una cu Intel Pentium (diferența e destul de mică).

Acer Aspire A315-31-C6D4 nu e cel mai bun desktop replacement deoarece nu are un ecran prea mare și performanțele sunt limitate, însă poate că nici nu aveți nevoie de mai mult pentru că nu sunteți o persoană cu pretenții mari. Din prezentarea de jos veți vedea întreaga generație de laptopuri, care poate vă ajută să vă faceți o idee despre ea.

Te-ar mai putea interesa