Acer Aspire A315-21G-46Q2, laptop HD cu A4-9120

Laptopul Acer Aspire A315-21G-46Q2 e unul dintre cele mai accesibile variante cu placă video dedicată, doar că nu e conceput pentru a rula jocuri la detalii medii spre maxime. Spun asta deoarece discutăm de un procesor Dual Core care funcționează împreună cu o placă video Radeon 520. Dacă e să-l compar cu alte laptopuri, aș putea spune că e echivalentul unui Intel Pentium cu GeForce 920M. Ar fi fost interesant dacă ar fi avut un ecran FullHD, dar cred că mulți dintre voi sunteți mulțumiți și de unul HD.

Poate că poza de jos nu e suficient de detaliată, de aceea am pus și un clip la final cu un model similar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

După cum am precizat procesorul de sus e unul decent pentru uz office, însă să sperăm că în 2018 vom vedea mai multe laptopuri cu AMD. Îmi plac modelele Ryzen dar din păcate sunt prezente doar pe platforma desktop.

Laptopul acesta se descurcă decent în multe situații cu ajutorul memoriei de 4GB și spațiu de stocare e oferit de un hard disc.

Acesta poate fi un bun media player portabil datorită numeroaselor porturi și suportul media e decent dacă puteți un software pe măsură. Chiar dacă un laptop nu are DVD, instalarea unor programe sau a sistemului se face cu ajutorul unui stick USB 3.0.

Păreri pro și contra

Prețul e foarte bun pentru n laptop office cu placă video dedicată, dar sunt și alte motive pentru a-l alege. Laptopul arată foarte bine și cred că o să placă finisajul periat dar și tastatura. E dotat cu porturi foarte bune, o placă de rețea performantă și tehnologie WiFi ac. Deci viteza de transfer a datelor e foarte bună dacă aveți un abonament mai scump la internet. Chiar dacă are Linux, au vă recomand Windows 10 pentru o configurație atât de nouă.

Acer Aspire A315-21G-46Q2 e un model destul de bun dacă îl vreți pentru acasă și nu aveți pretenții foarte mari. Pentru cei interesați am pus prezentarea de jos și cred că veți opta pentru modelul care vă va fi de folos mai mult.

Te-ar mai putea interesa