Acer Aspire A315-21-42G2, laptop cu A4-9120 și Radeon R5

Laptopul Acer Aspire A315-21-42G2 vine cu un procesor puternic de la AMD și grafică integrată tot de la acest brand. Notebook-ul e unul cu o portabilitate bună, iar din această cauză se poate spune că e un model excelent pentru sarcini office și business.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care nu doar arată bine, ci și unul cu o portabilitate peste medie. Acest ultim lucru se datorează greutății de 2 kg și bateriei care ține undeva la 4 ore (depinde și de ce faceți pe laptop)


Caracteristici

Modelul A315-21-42G2 vine cu un ecran de 15,6 inci care are rezoluție 1366×768 pixeli și strat glare. Acest ultim lucru face laptopul foarte bun la filme.
Memoria RAM e tip DDR4 și cantitatea instalată e 4GB. Ar mai trebui adăugat că are și hard încăpător de 500 de giga, iar în acest fel se pot stoca o mulțime de fișiere.
Placa video e una ok, fiind vorba despre modelul R5 fără memorie. Deci, ia din memoria sistemului. În opinia mea, nu aveți nevoie de o placă video mai bună întrucât e suficientă.
Unitatea optică lipsește, dar acest lucru nu poate fi considerat ca fiind un dezavantaj. Un alt sistem de operare se poate instala de pe stick-uri USB 3.0.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui model ar fi că are un cost de achiziție bun, componentele noi, disponibilitatea wireless ac (e un wi-fi mai rapid), că are multiple porturi și că vine cu sistem preinstalat.
Contra ar fi că nu vine cu Windows (are doar Linux). Nu ar fi stricat dacă ar fi avut SSD și mai mulți RAMi, adică 8GB.

Concluzie

Laptopul e unul disponibil pe negru și e soluția ideală pentru cineva în căutarea unui model stabil care să poată fi utilizat pentru intrat pe net, vizionat filme și ascultat muzică. Sunt unii care aleg tablete, dar eu zic că un laptop e mai ușor de folosit și vezi imaginile la dimensiune mai mare.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model.

Te-ar mai putea interesa