Acer Aspire A314-31-C7XK, laptop de 14 inci pe albastru

Acer Aspire A314-31-C7XK e un laptop apărut de curând pe piață și care se recomandă prin portabilitatea crescută, procesorul decent și costul nu prea mare. Datorită caracteristicilor sale recomand acest model persoanelor care necesită o soluție ieftină cu care să stea pe net, să asculte muzică ori să se uite la filme HD.
Eu recomand acest model pentru acasă, dar și la o firmă care are nevoie de un notebook pentru sarcini office.

Modelul acesta de Aspire vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop cu ecran de 14 inci, 4 giga memorie RAM și procesor ok. Se poate vedea că e un laptop disponibil pe culoare blue, adică albastră.


Caracteristici

Laptopul Acer Aspire A314-31-C7XK e unul dotat cu un procesor Celeron dual core care are integrat cip grafic de la Intel. Acest procesor e bun, având undeva la 1200 puncte la benchmark. E ceva mai slăbuț decât un Pentium, dar e suficient pentru filme calitate HD și navigat pe Internet.
Ecranul acestui laptop e unul de 14 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli și strat anti-glare.
Acest PC portabil are o greutate scăzută deoarece s-a renunțat la unitatea optică, iar bateria e una ușoară (are 2 celule).

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că are o greutate redusă (1,8 kilograme), componentele ok și ecranul de calitate superioară (rezoluția e mai mult decât suficientă). Bateria ține și ea destul de mult, adică vreo 7 ore în condițiile în care e una cu două celule.
Contra ar fi că placa de rețea LAN nu e Gigabit, dar în schimb cea wireless e ac. Oricum, laptopul nu duce Gigabit datorită faptului că nu are procesor i7 și nici SSD. Un alt minus ar fi că nu vine cu Windows, ci are doar Linux.

Concluzie

Dacă ești interesat de un laptop care să arate bine, să aibă o portabilitate bună și care să coste puțin atunci acest mode A314 ar fi recomandarea mea.
Ar fi fost bine dacă ar fi avut ecran cu panel IPS, dar la configurația de față nu ne putem aștepta la mai mult.

Te-ar mai putea interesa