Acer Aspire A314-31-C4MU, laptop roșu ieftin de numai 1.8 kg

Laptopul Acer Aspire A314-31-C4MU e ceva mai portabil decât restul deoarece are un ecran de 14 inci, deci laptopul va fi ceva mai mic. Acesta e pe roșu, dar există variante și pe alte culori dacă acest aspect e foarte important pentru voi. Chiar nu are sens să alegeți o tabletă cât timp există laptopuri portabile ca și acesta și e destul de ușor să scrieți emailuri dacă aveți o tastatură fizică. Plus că aveți la dispoziție un ecran generos cu imagine HD pe care se poate viziona conținut media.

Sunt destul de multe laptopuri accesibile dar nu toate seriile oferă variante pe culori diferite ori fără unitate DVD și tastatură numerică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că nu are cel mai performant procesor, dar e de ajuns un Celeron N3350 pentru navigare web, aplicații office și redare media. Poate fi folosit de oricine și e mult mai eficient decât un PC vechi, dar nici nu e nevoie de un model prea scump dacă nu-l veți folosi pentru sarcini grele.

Laptopurile mici sunt ideale pentru cei care au nevoie de mai multă portabilitate dar și autonomie e foarte bună pentru că are componente cu consum redus. Restul componentelor sunt de ajuns și nu trebuiesc înlocuite cu altele mai bune. Puteți pune un hard disc mai mare sau un SSD dacă nu vă place ce oferă. Cu un SSD, aplicațiile și sistemul vor porni mai rapid dar tot e nevoie de un procesor mai performant. De exemplu, e nevoie de cel puțin un Core i5 pentru cei cu internet Gigabit – 1000 Mbps.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine indiferent de culoare, iar dotările sunt de ajuns pentru acest buget. Majoritatea laptopurilor cu astfel de componente costă puțin, dar există și accepți (cele cu Windows sau alte dotări).

Acer Aspire A314-31-C4MU merită încercat dacă nu vreți să dați prea mulți bani deoarece căutați un laptop pentru cei copii sau chiar pentru voi. Dacă imaginea e prea mică, puteți conecta un monitor sau televizor performant care are și unghiuri de vizibilitate mai bune.

Te-ar mai putea interesa