Acer Aspire A114-31-P98R, laptop roșu performant

Laptopul Acer Aspire A114-31-P98R e unul din trei modele care au aceeași configurație, dotări și software (Windows 10). Diferența dintre ele e culoarea și nu sunt multe astfel de soluții oferite de acest brand. Chiar și dacă nu ar fi avut sistem de operare preinstalat, tot trebuia să optați pentru Windows 10 (datorită driverelor). Performanțele sunt foarte ridicate pentru un laptop office din acest buget, deoarece discutăm de un procesor cu 4 nuclee.

E un model performant care poate fi cadoul ideal pentru Ea, deoarece e roșu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Discutăm de un procesor Intel Pentium N4200 care nu e foarte popular deoarece utilizatorii caută soluții mai performante. Mie îmi plac laptopurile cu un astfel de hardware și nu are nevoie de un spațiu de stocare mare, ci e de ajuns ca totul să pornească rapid. Memoria eMMC nu e chiar la fel de performant că un SSD, dar tot e peste un hard disc. A fost introdusă o memorie de 4GB care e suficientă pentru office și are un consum redus – DDR3L. Autonomia are un rol foarte important atunci când discutăm de un gadget portabil, dar nu și dacă îl țineți mai tot timpul conectat la priză.

Greutatea laptopului e destul de mică pentru că are o construcție mai bună – 1.7 kg, dar nu are importanță pentru un utilizator care folosește laptopul doar pe birou. Un mouse poate mări productivitatea și dacă nu vă plac firele, optați pentru unul wireless că mai toate laptopurile au bluetooth.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e puțin mai mic decât multe alte laptopuri, acesta are aceleași porturi și tehnologii. Cine mai are nevoie de unitate DVD, când aveți porturi USB 3.0? Această dotare o să dispară în următorii ani, nici pe laptopurile de gaming nu mai prezentă. Laptopurile devin tot mai compacte pentru că și componentele sunt tot mai mici.

Bineînțeles, Acer Aspire A114-31-P98R nu e o variantă Full HD dar poate nici nu vă uitați la un astfel de conținut pentru că aveți un televizor care poate fi conectat ușor la acesta (cu un cablu HDMI).

Te-ar mai putea interesa