Acer Aspire A114-31-P5G8, laptop cu memorie eMMC 64GB

Laptopul Acer Aspire A114-31-P5G8 e unul dintre acele modele care impresionează prin dotări și componente hardware. Până la urmă e vorba de un buget destul de mic și laptopul acesta de 14 inci se poate compara cu unul standard. A fost introdus un procesor destul de eficient pentru că are 4 nuclee și tehnologie 14 nm. Există și variante cu ecran FullHD, dar în acest caz e vorba de una mai accesibilă (HD). Nu cred că v-ar fi ajutat prea mult un ecran mai detaliat, că doar diagonala nu e foarte mare.

Din poza de jos se poate vedea foarte bine tastatura și alte finisaje plăcute ale acestei serii, doar că pot fi și alte culori (roșu și albastru). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consider că doar laptopurile premium ar trebuie să aibă un ecran FullHD deoarece pot rula jocuri sau programe de editare 3D/video. Bineînțeles, poate că vă place să viziona conținut media 1080p, doar că atunci veți pierde din autonomie.

Procesorul de care vă ziceam sus e Pentium N4200 care e mult peste modelele Celeron, dar și acelea pot fi cu patru nuclee. Chiar nu vă recomand Dual Core-uri și nici nu cred că o să se mai lanseze multe modele. E normal să fi interesat de performanțe că doar un laptop poate fi folosit mulți ani și ține locul unui desktop.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e de 14 inci, nu e cu mult mai mic decât modelul cu construcție standard. Bineînțeles, un laptop mai mic nu mai are acea tastatură numerică care și așa nu cred că ați fi folosit-o. Pentru uz office și multimedia, chiar nu e nevoie de mai mult și designul e chiar plăcut. Un laptop de 1.7 kg poate fi transportat cu ușurință sau poate că vreți să-l folosiți doar prin casă. Observ că are o placă de rețea mai bună dar nu cred că veți descărca multe pe acesta, poate doar dacă ați folosi un hard extern.

Acer Aspire A114-31-P5G8 e doar unul dintre cele 3 variante disponibile, însă și pe albastru arată destul de bine. Un laptop destul de similar ca și design e cel de jos, doar că acela are ecran mai bun.

Te-ar mai putea interesa