Acer Aspire A114-31-P5BJ, laptop albastru de 14 inci cu Windows 10

Laptopul Acer Aspire A114-31-P5BJ e unul dintre cele mai bune laptopuri de dimensiuni reduse de pe piață. Acesta e disponibil în 3 variante și chiar dacă numele și culoarea sunt diferite, în rest nu veți găsi alte deosebiri. Poate că nu e un laptop cu cele mai mare spațiu de stocare, doar sistemul se mișcă excelent că doar e o memorie eMMC. E cam la fel de performantă ca un SSD, doar că oferă o capacitate de stocare mult mai mică – 64GB.

Modelul de jos arată mult mai bine în realitate, iar dacă nu vă plac laptopurile colorate, atunci puteți opta cu încredere pentru varianta neagră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta e prezent unul dintre cele mai bune laptopuri de buget redus și mă refer la Pentium N4200. Acesta are 4 nuclee, motiv pentru care performanțele sunt mult mai mari și e decent pentru uz office. Există și un model Celeron care se apropie de acesta doar că merită să luați un procesor puțin mai bun.

Se mișcă decent cu o memorie RAM 4GB și eMMC de 64 GB, iar spațiul poate fi extins cu un stick USB sau hard disc extern. Mai sunt și servicii de stocare cloud care pot costa puțin sau sunt chiar gratuite (depinde ce vă doriți să stocați). Alături de acesta aș alege un mouse wireless pentru un plus de portabilitate sau chiar unul cu fir dacă va fi folosit doar pe birou.

Păreri pro și contra

Are un design destul de compact și se datorează componentelor folosite, dar și dotărilor care nu mai sunt prezente pe acesta (unitate DVD). Dacă sunteți o persoană care descarcă mult conținut și nu aveți un alt laptop sau PC, atunci v-aș putea recomanda un hard disc extern că și așa are un port USB 3.0. Laptopul dispune și de o placă de rețea Gigabit și tehnologie wireless WiFi ac, pentru ca viteza de transfer să fie conform abonamentului.

Singurul minus care îl pot menționa ar fi lipsa ecranului FullHD. Acer Aspire A114-31-P5BJ impresionează la multe capitole, însă e loc de mai bine după cum am precizat anterior.

Te-ar mai putea interesa