Acer Aspire A114-31-C43D, laptop cu Intel Celeron Quad Core

Laptopurile colorate nu sunt foarte numeroase și mă refer la cele pe albastru, roșu, auriu, deoarece mulți preferă designul clasic, adică pe negru. Acer Aspire A114-31-C43D e o variantă pe albastru care îmi place deoarece are unul dintre cele mai performante procesoare accesibile, finisaj periat, construcție robustă, se mișcă decent cu memoria eMMC și oferă software licențiat preinstalat – Windows 10. E vorba de noua generație care poate oferi configurații decente pentru uz office. De exemplu, procesorul Intel Celeron N3450 se apropie ca și performanțe de un Intel Pentium (N4200).

Indiferent ce veți face pe un laptop, procesorul e foarte important iar apoi restul componentelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa cuprinde următoarele componente hardware: Intel N3450 cu 4 nuclee și placă video Intel HD Graphics 500, o memorie de tip eMMC de 64GB și memorie RAM de 4GB. Un astfel de laptop are nevoie de componente care consumă destul de puțin pentru că va funcționa pe baterie, astfel performanțele vor fi destul de limitate.

E ceva mai mic decât un laptop de 15.6 inci, însă diferența nu e foarte mare și se vede ușor dacă puteți alături două astfel de laptopuri. Chiar dacă e subțire și se vede din poza de sus, are porturi pe ambele părți. Se poate conecta un mouse wireless deoarece are tehnologie bluetooth care a devenit standard pe noile laptopuri.

Păreri pro și contra

Laptopul se mișcă excelent cu această configurație și chiar nu are sens să rulați jocuri 3D pe acesta. Are o construcție compactă și se poate vedea că nu are tastatura numerică și nici unitatea DVD, iar greutatea nu depășește 1.7 kg. Singurul minus al acestui Acer Aspire A114-31-C43D e că nu are ecran 1080p ca și cel din prezentarea de jos, dar din acest motiv e mai accesibil.

Pentru cei care vor să vadă o variantă pe altă culoare, puteți consulta ofertele disponibile și sunt alte serii cu ecran mai mic de 15 inci care poate v-ar interesa. Bineînțeles, ca acesta poate avea chiar și componente mai scumpe, astfel că prețurile pot fi chiar de două ori mai mari.

Te-ar mai putea interesa