Acer Aspire 7750ZG-B964G50Mnkk

Acer Aspire 7750ZG-B964G50Mnkk e un laptop de gaming și asta deoarece are placă video pe 128 biți și aici mă refer la modelul AMD Radeon HD7670M 1GB. Procesorul e doar un Intel Pentium dual core, dar restul componentelor sunt de top. Dacă vrei un notebook pentru sarcini multimedia ori pentru gaming atunci cred că acest model ar fi ideal. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie să recunoaștem că pe acești bani nu mai poți cumpăra mare lucru și cu atât mai puțin un laptop de 17 inci. Vine și cu sistem de operare, dar e vorba despre Linux, iar eu am o părere proastă despre Linux, în general.

Poze

Modelul AS7750ZG-B964G50Mnkk e unul care face parte din clasa gaming și de aceea are acel G la final, iar ZG-ul ne arată că nu e cel mai bun la gaming. Culoarea lui e neagră și având un ecran cu o diagonală de 17,3 inci o să-l puteți la vizionarea filmelor Blu-ray fără probleme.

Capac
Din lateral

Specificaţii tehnice

Laptopul Acer Aspire 7750ZG-B964G50Mnkk vine cu procesor Intel Pentium B960 2.20GHz, memorie RAM de 4GB care poate fi mărită la 8GB și multe alte dotări care îl recomandă. Nu vine cu tehnologia Optimus însă bateria ține destul de mult și asta se datorează faptului că are 6 celule. Placa video e una de ultimă generație și vine ca înlocuitoare pentru modelele pe 128bit din seria 5 și 6 care erau și ele foarte populare.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; prețul e unul fără egal deoarece nu prea găsești calculatoare portabile de 17,3 inci la acest preț; ecranul e unul HD+ pe care se vor vedea destul de bine filmele HD, dar și cele Full HD; procesorul e unul dual core; memoria poate fi mărită la mai mult de patru giga, adică până la 8. 😉
Contra: nu are USB 3 și nu dispune de wi-di.

Concluzie

Laptopurile Acer sunt bun în general și nu am rezerve în a recomanda acest model din seria 7750 ZG, chiar dacă are doar un an garanție, și asta deoarece la această configurație un Asus costă undeva la 2500-2600 lei. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand preview-ul de alături despre care zic că e unul destul de reușiy.

Te-ar mai putea interesa