Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 7750G-2414G64Mnkk

Un laptop de tip multimedia foarte performant este acest model de la Acer. Acest laptop Acer Aspire 7750G-2414G64Mnkk vine cu procesor i5, ecran de 17 inci, 4 giga de RAM și placă video pe 128 de biți. Pe lângă faptul că are o configurație decentă mai are și un design aparte, deci are toate “ingredientele” pentru a fi un laptop de tip Premium. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și nu prea sunt alternative cu o asemenea configurație. Acest model nu vine cu Windows 7 pentru ca modelul să fie prea scump. Are o configurație pentru jocuri și deci poate fi și un laptop de tip Office pe care puteți să faceți destul de multe. Se poate adresa celor care au nevoie un ecran mare de lucru.

Poze

Ansamblu

Tastatura

Specificaţii tehnice

Are un procesor Intel Core i5 model 2410M care are frecvență de 2,3 GHz, cache de 3MB și tehnologie 32 nm. Ecranul Acer CineCrystal HD+ are o rezoluție de 1600 cu 900 pixeli și o diagonală de 17,3 inci. Acesta este un LCD cu tehnologie LED. Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de 4 giga dispusă pe un slot și are o frecvență de 1066 MHz. Aceasta poate fi upragată cu un cost redus până la 8 giga deoarece mai are un slot liber. Spațiul de stocare al hard diskului este de 640 de giga la o viteză de rotație de 5400 de RPM.

Placa video integrată Intel HD Graphics are suport HD și un consum redus de energie motiv pentru care este setată pe implicit. Cea dedicată AMD Radeon HD 6550M are o memorie video de 1 giga pe 128 de biți. Pe aceasta puteți juca toate jocurile apărute fără nici o excepție și la detalii medii și maxime.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Acer Aspire 7750G-2414G64Mnkk are unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web de 1.3 MP, cititor de carduri, tehnologie Dolby Advanced Audio v2, o ieșire audio, port VGA, rețea RJ-45, un USB 3.0, port HDMI, două USB-uri 2.0 și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: sistem de operare gratuit Linux, cântărește doar 3,3 kilograme, are tastatură numerică, ieftin, autonomie de lucru de până la 3 ore, configurație decentă pentru jocuri și are cele mai noi tehnologii.

Ca minusuri: nu are bluetooth.

Concluzie

Acest laptop Acer Aspire 7750G-2414G64Mnkk este un model nou și destul de bun având în vedere ce specificații are. Îl recomand din multe puncte de vedere și cred că acest model este unul ideal pentru orice gen de persoană.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu