Acer Aspire 7739G-384G50Mnkk

Acest laptop Acer Aspire 7739G-384G50Mnkk e un înlocuitor bun pentru actualul PC în special că are o diagonală de 17 inci și o configurație multimedia. Mai precis, e vorba de un procesor Core i3, o placă video NVIDIA pe 64 de biți și 4GB de RAM. Spațiul de stocare mi se pare ok în acest buget. Deci puteți rula cele mai noi jocuri la detalii medii și mici, dar și să rulați filme la calitate 1080p. Design-ul să e unul reușit și spun asta pentru că are suprafețe mate (care nu atrag praful) dar și lucioase (rama ecranului). Tastatura e plăcută la atingere însă nu e cea mai bună tastatură de pe piață. Aspire 7739G-384G50Mnkk are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
De aproape

Specificații tehnice

După cum am precizat anterior, are un Core i3 însă un model mai vechi – 380M. Acesta vine cu o placă video integrată performantă care nu o recomand pentru jocuri ci doar pentru utilizare office. Ecranul său de 17.3 inci vine cu o rezoluție 900p și e unul lucios, deci veți avea o imagine mai clară și mai colorată. HDD-ul său e unul de 500GB iar dacă vi se pare mic, puteți opta și pentru unul extern. Placa video dedicată de la NVIDIA e GeForce GT 610M care e la fel de bună ca GT 520MX deoarece e un model pe 64 de biți.

La capitolele porturi, comunicații și multimedia are: trei porturi USB 2.0, microfon, ieșire audio, LAN, HDMI, VGA, card reader, cameră web, difuzoare incorporate, DVD și WLAN. Autonomia laptopului e asigurată de o baterie decentă de 6 celule. Având în vedere că nu e un model de 15 inci, greutatea de 3.3 kilograme e decentă. Având în vedere că vine cu Linux, vă recomand un sistem de operare Windows 7 64 de biți. Jos se pot vedea performanțele unei configurații similare:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o autonomie de maxim 4 ore în mod office dar în jocuri va fi ceva mai mică, configurație multimedia decentă în spcial că are noua placă video de la NVIDIA – seria 600M și prețul său e unul atractiv.

Minusuri: lipsa portului USB 3.0.

Concluzie

Acest Aspire 7739G-384G50Mnkk de la Acer e un model nou care nu vine cu cele mai noi componente hardware, dar care are un preț acceptabil iar dacă nu sunteți o persoană pretențioasă, nu văd de ce nu optați pentru acesta. Jos puteți viziona o mică prezentarea a unui model foarte similar:

Te-ar mai putea interesa