Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 7739G-374G50Mikk

Unul dintre cele mai bune laptopuri Acer de 17 într-un buget modic e acest laptop Acer Aspire 7739G-374G50Mikk. Spun asta deoarece vine cu Core i3, 4 giga de RAM și o placă video dedicată destul de bună pentru a rula cele mai noi jocuri și a reda filme de tip Full HD. Dacă vă plac filmele cu siguranță ar trebui să optați pentru unul de 17 în special dacă nu aveți un monitor de cel puțin 21.5 inci sau dacă nu aveți de gând să luați unul. Pentru un buget mai generos puteți opta pentru un Aspire 7750G-2434G75Mnkk care e mai nou și are o configurație de gaming. Numai că ecranele la notebookuri au unghiuri mici de vizibilitate. Acesta e un dezavantaj doar că avantajele sunt mult și aici mă refer la portabilitate, spațiu dar și bani economisiți. Acest Aspire 7739G-374G50Mikk e un model foarte ieftin pentru această configurație. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

De aproape

Specificații tehnice

Procesorul e unul din seria veche dar e foarte bun pentru jocuri. E vorba de un Core i3-370M de 2.4 GHz care vine cu un cache de 3 MB și placa video HD Graphics. Acesta e cea integrată și e bună pentru a beneficia de autonomia maximă a acumulatorului. Dar pentru filme Full HD și jocuri puteți folosi cea dedicată de la NVIDIA. Ecranul de 17.3 inci vine cu o rezoluție foarte bună (900p) și e unul LCD LED numit Acer CineCrystal. Capacitatea memoriei RAM e de 4 giga la o frecvență maximă de 1066 MHz și poate fi mărită după preferințe la maxim 8. Pe hardul de 500 giga puteți stoca o mulțime de fișiere și filme dar performanțele sunt modice având în vedere că e de 5400 RPM.

Placa NVIDIA e GT 520M care e un model pe 64 de biți iar pe acest laptop vine cu o memorie video de 1 giga. Deci jocurile noi vor rula la detalii mici spre medii. Dar jocurile mai vechi sau mai puțin sofisticate vor rula la detalii medii spre maxime. Pe partea de dotări stă foarte bine: DVD, cititor de carduri, difuzoare stereo, cameră web, VGA, HDMI, LAN, WLAN, ieșire audio, microfon  și trei USBuri 2.0.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: acumulatorul de 6 celule oferă cam 3-4 ore de autonomie, sistem de operare gratuit (Linux), arată foarte bine și prețul accesibil.

Minusuri: destul de greu iar camera wb nu e una HD.

Concluzie

Acest Acer Aspire 7739G-374G50Mikk îl recomand celor care vor un laptop pentru acasă pentru filme și jocuri și nu unul portabil. Spun asta pentru că un astfel de laptop are circa 3.3 kilograme și e destul de mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu