Acer Aspire 7250G-E304G32Mnkk

Un laptop foarte interesant e acest Acer Aspire 7250G-E304G32Mnkk și este interesant deoarece are procesor E 300 de la AMD, dar și placă grafică dedicată. Pe lângă aceste două componente de top se mai numără și ecranul de 17,3 inci care e foarte mare și are rezoluție HD+. Asocierea dintre cipul grafic AMD Radeon HD 7470M și procesorul E una ciudată, însă cred că autonomia laptopului e una foarte mare în comparație cu cea a altor modele cu ecran de 17 inci. În opinia mea nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și la 2000 lei cu greu găsești ceva de 17 țoli.

Poze

Se poate vedea că arată destul de bine aceste laptopuri din seria 7250, iar G-ul de la final denotă faptul că vine cu grafică dedicată. Chiar dacă are cip grafic cu memorie dedicată acest lucru nu îl face un notebook de jocuri sau nu unul special. Culoarea calculatorului e neagră și are tastatură de tip numerică care o să vă faciliteze introducerea de numere mai rapid.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

7250G-E304G32Mnkk vine cu un procesor AMD Dual-Core E-300 1.30GHz, iar cei 4GB memorie RAM o să facă ca sarcinile să fie mai fluent executate. Placa 7470M e un model pe 64 de biți și e destul de bună la jocuri, dar normal că există și modele mai bune cum ar fi cele pe 128 de biți. Ecranul e unul cu tehnologie LED și asta înseamnă în principal că are un consum mic de curent și o calitate superioară prin prisma luminozității.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține destul de mult; are o greutate mică de puțin peste 3 kilograme; vine cu sistem de operare preinstalat; culoarea e una clasică; ecranul e foarte mare și va facilita vizionarea de filme HD la calitate maximă și nu văd de ce nu ar merge și cele Full HD. Un alt plus ar fi faptul că are o garanție care poate fi mărită cu unul sau doi ani în plus.
Contra: procesorul putea fi unul ceva mai bun deoarece e unul entry level.

Concluzie

Dacă ești o persoană care vrea un laptop cu care să se uite la filme 720p și să asculte muzică atunci acest AS7250G E304G32Mnkk cred că ar fi ideal prin prisma dotărilor, a aspectului, dar și a fiabilității. Pentru a vă face o părere aproximativă despre acest model vă recomand preview-ul de alături. Din păcate, deoarece e un model nou nu am ocazia să vă pun un video review.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire 7250G-E304G32Mnkk”

  1. ai uitat sa specifici un lucru foarte important pentru utilizatori : vine cu Linux preinstalat si poti sa faci treaba mare pe licenta de XP care o ai, ca acest laptop nu merge fara Windows 7 ! Traiasca Bill Gates ! Ca sa fiu mai exact, nu poti instala driverele in nicio versiune de windows anterioara Windows 7

Comentariile sunt închise.