Acer Aspire 7250-E304G32Mnkk

Un laptop nou alternativă la 7250G-E304G32Mnkk e acest Acer Aspire 7250-E304G32Mnkk și ar fi recomandat de prețul mic, ecranul de 17 inci și autonomia crescută. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → și pentru acești bani primim un laptop incredibil de fiabil, dar și performant datorită procesorului dual core E 300. E un laptop din categoria office, da poate fi folosit și pentru jocuri, însă nu pentru cele noi și nici setate la detalii maxime. Venind cu HDMI o să puteți conecta la el o cameră pentru a viziona conținutul ei, iar portul VGA (numit D-Sub) poate fi folosit pentru conectarea calculatorului la un TV nou.

Poze

AS7250-E304G32Mnkk arată ca și restul laptopurilor 7250 și e de culoare neagră. Ecranul e unul foarte mare de 17,3 inci și va fi foarte util în vizionarea filmelor HD dar și a celor Full HD dacă vor merge pe laptop. În ciuda faptului că are un ecran mare trebuie menționat că greutatea sa nu e deloc mare deoarece cântărește cu vreo 600 grame mai mult decât un model de 15 inci.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

Acer 7250-E304G32Mnkk e un AS dacă vine vorba despre calitatea imaginilor și performanțe. Chiar dacă grafica e una integrată fiind dotat cu un GPU AMD Radeon HD 6310 jocurile vor merge, însă să nu vă așteptați la jocuri de ultimă generație jucate la detalii maxime. Vine dotat cu tastatură numerică, iar bateria e una de 6 celule care asigură o autonomie mare de undeva la două-trei ore.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; garanția sa poate fi mărită la mai mult de 2 ani; raportul dintre preț și calitate e unul deosebit de bun deoarece nu costă deloc mult spre deosebire de alte laptopuri cu ecran așa de mare; vine la pachet cu multă memorie și dacă vreți mai mut atunci trebuie să știți că i se mai poate adăuga.
Contra: procesorul putea fi un Intel ori un AMD mai puternic, iar placa era mai bună dacă avea memorie dedicată.

Concluzie

Modelul E304G32Mnkk din seria 7250 e caracterizat printr-un acțibild roșu poziționat în partea stângă a dvs., sub tastatură, și nu se poate spune că din punct de vedere al aspectului diferă foarte mult de alte laptopuri de la acest brand. Vine și cu sistem de operare Linux preinstalat, dar eu preferam dacă nu-l avea și dacă venea fără OS deoarece nu mă atrage Linux… chiar dacă e gratis.

Lasă un comentariu