Acer Aspire 7 A715-75G, laptop cu grafică GeForce GTX 1650

Sunt numeroase laptopuri multimedia care pot fi folosite pentru diferite taskuri, chiar și jocuri. Acer Aspire 7 A715-75G e unul dintre acestea și nu are sistem de operare Windows 10, astfel că voi trebuie să-l instalați ulterior. Acesta e recomandarea mea și va instala automat driverele pentru componentele sale. Vedem un hardware avansat care e prezent și pe serii de gaming mai scumpe și vor aprecia cei care au avut un desktop.

Nu e un laptop office și se poate observa după designul său, iar tastatura are funcție de iluminare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i5 9300H se apropie de performanțele unui model dedicat PC-urilor și e tot pe 14 nm ca și predecesoarele. Placa sa video nu e atât de importantă ci cred că vă interesează mai mult cea dedicată GTX 1650 care are memorie de 4GB. Varianta GTX 1650 Ti e ceva mai bună însă e prezentă doar pe laptopuri mai scumpe.

SSD-ul acestui laptop e unul interesant și poate că ați mai văzut acest format la PC-uri – M.2. Acesta Se poate monta deoarece noile plăci de bază au suport pentru acest nou format, iar multe laptopuri permit și un mediu de stocare suplimentar pe interfața SATA. Bineînțeles, mai sunt și soluții externe dacă vreți să folosiți fișierele stocate și pe alte dispozitive (televizor, alt laptop, desktop).

Păreri pro și contra

Ecranul său oferă o calitate foarte bună dar și conținutul ales trebuie să fie conform (1080p). Vedem un hardware avansat care poate fi folosit chiar și pentru a juca jocuri, tastatură iluminată, cititor de amprente, Wifi ax și multe altele. Laptopul de gaming e perfect pentru orice, doar că nu aveți cea mai mare autonomie. Porturile sunt foarte bune și discutăm de USB 3.2, USB tip C și altele (restul le știți de pe alte laptopuri). În locul unității optice avem o aerisire pe unde iasă aerul cald, astfel performanțele vor rămâne constante mult timp.

Acer Aspire 7 A715-75G face parte dintr-o serie nouă care are un design plăcut pe negru, iar greutatea nu e cea mai scăzută pentru că are o construcție robustă și un sistem de răcire eficient.

Te-ar mai putea interesa