Acer Aspire 7 A715-71G-75SK, laptop gaming cu GTX 1050

Acer Aspire 7 A715-71G-75SK e un laptop din categoria gaming pentru cei interesați de ceva puternic și portabil. Datorită greutății de 2,3kg și a bateriei care poate ține până la 7 ore trebuie spus că acest model are o portabilitate excelentă chiar dacă are componente noi și de top.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci și unul avansat din toate punctele de vedere. Mai multe detalii în paragrafele care urmează.


Pro

Acest model e unul din seria 7 și să nu credeți că ecranul e unul de 17,3 inci deoarece e de 15,6. Rezoluția lui e Full HD, iar
acesta are un strat anti-glare așa încât lumina să nu se reflecte. Acest ecran e unul cu unghiuri de vizualizare ok întrucât panelul e unul IPS (precum la televizoarele moderne).
Performanța este uluitoare deoarece acest notebook PC vine cu procesor i7 quad core, placă video GTX și 4GB memorie RAM.
Un alt avantaj ar fi că are tastatură iluminată, acest lucru e util la tastarea atunci când lumina e slabă întrucât ochii nu vor fi obosiți.

Contra

Poate că la un moment dat o să-i puneți mai mulți RAMi și eventual un SSD pe care să instalați Windows. SSD-ul e mai important decât memoria RAM întrucât va accelera toate sarcinile.
Nu e dotat cu unitate optică (DVD), dar oricum acest tip de unitate e inutil. Se poate folosi un hard extern ori un stick USB pentru instalarea sistemului de operare ori a diverselor aplicații… dacă nu e conectat la net.

Concluzie

Notebook-ul PC Acer Aspire 7 A715-71G-75SK e unul pentru sarcini multiple și poate fi utilizat pe post de desktop replacement.
Nu era rău dacă avea un ecran mai mare, dar lipsa acestuia e compensată de panelul IPS care oferă culori bune și unghiuri de vizualizare perfecte.
Din videoclipul de alături se poate vedea că acest model e unul cu design clasic Acer.

Te-ar mai putea interesa