Acer Aspire 7 A715-71G-72F5, laptop de 17 inci cu GTX 1050Ti 4GB

Laptopul Acer Aspire 7 A715-71G-72F5 chiar merită să fie luat în calcul deoarece seria Aspire 5 nu oferă o tastatură iluminată ca și acesta. În plus aveți un SSD generos pe care puteți pune chiar orice și laptopul se va mișca excelent. Merită să optați pentru o serie mai avansată dacă vreți un laptop pentru o perioadă îndelungată (cel puțin 2 ani). Pe acesta e prezent unul dintre cele mai populare procesoare de gaming – i7-7700HQ, și nu s-a anunțat nici un înlocuitor pentru acesta. Am văzut o variantă i7-7820HK dar care nu e cu mult mai bun decât celălalt, deci nu are rost să mai așteptați ceva diferit.

Laptopul acesta arată foarte bine și se vede excelent din poza de jos, dar și în prezentarea video finală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă are doar Linux, laptopul necesită un sistem de operare Windows 10, astfel veți simți adevăratele performanțe oferite de hardware. E conceput pentru a rula orice și chiar la rezoluție 1080p pentru că are un ecran superb. Unghiurile de vizionarea sunt satisfăcătoare, iar pentru a vă face o idee am ales clipul de jos.

Dacă vreți doar să jucați jocuri atunci, aș putea recomanda o serie special concepută pentru gaming, iar acest brand oferă destul de multe.

Păreri pro și contra

Din poza de sus poate poate vedea că arată puțin mai bine decât seria anterioară – Aspire 5. Chiar dacă nu vă jucați jocuri (poate editați conținut video), veți observa că va face față oricărei provocări și procesorul e cea mai importantă componentă. Autonomia laptopului e variabilă, dar e foarte greu să obțineți o autonomia mai mare atunci când redați conținut video sau rulați un joc pentru că laptopul se folosește de placa video dedicată GTX 1050Ti cu memorie de 4GB.

Acer Aspire 7 A715-71G-72F5 e unul dintre cele mai bune soluții mobile din acest buget și e foarte important acel SSD dacă vă interesează timpul de pornirea al aplicațiilor. Tot mai mult laptopuri vor veni cu un astfel de mediu de stocare pentru că un hard disc e prea lent.

Te-ar mai putea interesa