Acer Aspire 7 A715-71G-57AR, laptop cu i5-7300HQ și GTX 1050Ti

Laptopul Acer Aspire 7 A715-71G-57AR e unul dintre modelele de 15 inci care pot rula titluri cunoscute precum PUBG cu cel puțin 60 fps-uri. Bineînțeles, veți alege setări minime pentru a vedea mai bine inamicul, iar în ale jocuri puteți seta chiar mai multe detalii. Cerințele hardware diferă mult de la un joc la altul, de aceea în unele jocuri se descurcă de minune. Nu are sens să investiți prea mult într-un laptop dacă nu vă doriți ceva mai mult și dacă nu vă interesează spațiu de stocare, vă puteți gândi la un SSD de 128GB sau 256GB.

Din poza de jos se vede foarte bine cât e de mare și pare desul de compact, că dar are numai 2.3 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta găsim un Core i5-7300HQ cu patru nuclee și placă video Intel HD, de aceea a fost introdusă și cea de la Nvidia. Pentru anumite aplicații și jocuri veți avea nevoie de ceva mai multă performanță grafică. Ecranul său e unul dintre cele mai bune de pe piață deoarece e de tip IPS și are protecție mată.

Permite instalarea unei memorii suplimentare deoarece are un slot liber, iar eu aș recomanda una identică. Hard discul unui laptop e destul de generos, doar că de multe ori e de 5400 RPM. De aceea după multe luni de utilizare, unii preferă un SSD mai mic dar mult mai rapid. Vitezele de citire și scriere sunt mult mai mari la aceste medii de stocare care nu sunt noi. Cele de tip M,2 sunt mai noi și ocupă puțin spațiu pentru că sunt plăcuțe.

Păreri pro și contra

Face parte dintr-o serie ceva mai avansată care oferă tastatură iluminată, dar nu e vorba de cea de 17 inci. Autonomia e foarte bună dacă îl vreți pentru călătorii sau poate vreți doar mai multă portabilitate.

Acer Aspire 7 A715-71G-57AR e un model destul de reușit în acest buget deoarece oferă spațiu generos, un procesor conceput pentru sarcini grele, placă video cu memorie de 4GB, posibilitate de upgrade la 16GB RAM și un preț decent. Bineînțeles, ca la multe alte laptopuri și la acesta se poate .

Te-ar mai putea interesa