Acer Aspire 5951G-2638G75Mnkk

Un laptop care este unul multimedia dar și business datorită cititorului de amprentă este acest laptop Acer Aspire 5951G-2638G75Mnkk sau pe scurt Acer 5951G care face parte din generația nouă de laptopuri Acer numite Ethos. Acer Ethos presupune un plus de performanță, design și funcționalitate. După cum vedeți Acer Ethos are un fel de touchpad care poate fi folosit pe post de telecomandă adică este unul detașabil, folosit pentru redarea filmelor, pozele și melodiilor preferate de la distanță. La început a fost Acer Iconia iar acum Acer Ethos, care din punctul meu de vedere sunt două concepte foarte reușite și cred că este un început promițător pentru Acer. Mai bine zis, doar Iconia este un concept deoarece este singurul de genul, iar un Acer Ethos îl găsim în mai multe configurații și variante. Acest model Acer Ethos are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred că este cel mai ieftin Ethos motiv pentru care ar trebui să profitați de ocazie. Acesta vine ca o alternativă mai puțin performantă la modelul Acer AS5951G-2414G64Mnkk.

Poze

Din lateral
Închis

Specificații tehnice

Acest laptop Acer Ethos are un procesor Intel din nou familie numită Sandy Bridge. Mai precis, are un Core i7 model 2650QM care are tehnologie 32 nm, frecvență de 2 GHz și cache de 6 MB. Display-ul LCD Acer CineCrystal LED are o diagonală de 15,6 inci și o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. memoria RAM are o capacitate de 8 giga de tip DDR3 la o frecvență de 1066 MHz. Spațiul de stocare al hard diskului este de 750 de giga și are o viteză de 5400 de RPM.

Placa video NVIDIA GeForce GT 555M are o memorie video de 2 giga pe 192 de biți și pe care puteți juca orice joc la detalii maxime, chiar și un Crysis 2. Mai are și o placă video integrată în chipul procesorului numită Intel HD Graphics 3000 care redă fără probleme filmele HD și Full HD. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Acer Aspire 5951G-2638G75Mnkk Ethos are tehnologie Dolby Home Theater v4, Acer Tuba CineBass, difuzoare stereo incorporate cu subwoofer, cititor de carduri, cameră web de 1.3 MP, unitate DVD, mufă RJ-45 pentru rețea, un USB 3.0 (de 10 ori mai rapid ca un USB 2.0), port HDMI, Firewire, microfon, trei USB-uri 2.0, ieșire audio, ESATA, port VGA, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru lui Acer 5951G este undeva la 7 ore datorită bateriei de 8 celule, cititor de amprentă, suport S/PDIF, tastatură numerică, sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți, are o configurație pentru gaming și are un design elegant.

Ca minusuri: acest Acer Ethos este cam greu pentru un laptop de 15 inci.

Concluzie

Acest laptop Acer Aspire 5951G-2638G75Mnkk Ethos se adresează celor pasionați de jocuri, filme și muzică adică de partea multimedia și doresc un gadget care să le oferă o oarecare siguranță asupra datelor personale stocate pe el (cititor de amprentă).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Acer Aspire 5951G-2638G75Mnkk”

  1. Un concept destul de interesant, dar un laptop ramane un laptop si cred ca mai trebuie sa treaca ceva timp pana se vor iesi cei de la Acer cu ceva mai bun. Un gadget asa de mic ca acest Acer Aspire 5951G-2638G75Mnkk niciodata nu va inlocui un home cinema, insa indrazneala daca o pot numi asa este de laudat si este un notebook destul de bun din punct de vedere al configuratiei. As opta pentru un laptop asemanator dar nu as da atatia bani pe unul deoarece nu am atatia bani si as opta pentru unul cu ecran de cel putin 17 inci.

  2. Nu cred că este un preț foarte ridicat având în vedere ce poate face și că nu sunt jocuri ce nu merg pe acesta, plus că are o autonomie foarte mare, iar configurația este peste așteptări (8 giga de RAM, i7 Sandy Bridge și placă video ultimul răgnet).

Comentariile sunt închise.