Acer Aspire 5951G-2438G75Mikk Ethos

Cei de la acer se pricep la laptopuri, iar seria Ethos din care face parte laptopul Acer Aspire 5951G-2438G75Mikk Ethos e una dintre cele mai reușite. Laptopul de față e unul care intră în categoriile gaming și multimedia datorită procesorului i5 2430M și a plăcii video GeForce GT 555M care are cel puțin 128 biți. Pentru a fi considerat laptop premium e dotat și cu Windows, dacă pot spune „dotat”, iar tipul de OS e Windows 7 Home Premium. Designul laptopului Acer Ethos e foarte plăcut și vine pe negru. Poate ați văzut pe ‘net poze din care reiese că touchpad-ul poate fi scos afară. Acest lucru e adevărat deoarece touchpad-ul poate fi folosit pe post de telecomandă multimedia prin bluetooth. Această caracteristică e unică deoarece eu nu am mai văzut ceva similar la vreun alt model de notebook sau la un alt producător.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar al acești bani primiți un laptop foarte bun pentru orice tip de sarcină care are cele mai bune componente. Poate vă întrebați dacă un i7 ar fi fost mai bun decât i5-ul cu care vine laptopul de față. Păi ambele sunt procesoare foarte bune, dar există o oarecare diferență între acestea.

Poze

Din lateral
Închis

Specificaţii tehnice

Acer Aspire 5951G-2438G75Mikk Ethos e un notebook care vine dotat cu toate porturile posibile care le întâlnești la un laptop nou (inclusiv USB 3, Firewire, eSATA). De asemenea are bluetooth și vă va fi de folos dacă vreți să conectați un telefon, iar telecomanda laptopului e una care funcționează prin intermediul acestei facilități. Ecranul de 15,6 inci și c rezoluție HD e unul ideal în cazul în care o să urmăriți filme de înaltă definiție, iar dacă doriți să vedeți filme la calitate Blu-ray atunci și acest lucru e posibil, dar pe un ecran extern conectat pe HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine, autonomia e mare (bateria ține undeva până la 6-7 ore), iar performanțele sunt extreme (vă puteți juca și jocuri la detalii maxime). Clipul de alături demonstrează cât de bine merg jocurile pe acest laptop.

Contra: ecranul nu are rezoluție optimă vizionării filmelor 1080p și nu are unitate care să citească BD. Lipsa procesorului i7 nu e un minus.

Concluzie

5951G-2438G75Mikk e un laptop apărut de curând pe piață și impresionează prin dotările care nu le găsești la alte laptopuri și performanțele demne de un laptop de gaming. Laptopul este prezentat alături și pe la mijlocul preview-ului e prezentată și telecomanda care are chiar și ecran. Trebuie să meționez că mie cel mai mult îmi place telecomanda.

Te-ar mai putea interesa