Acer Aspire 5942G-728G64Bn

Cel mai nou și perfomant model de tip multimedia de la acest producător este laptopul Acer Aspire 5942G-728G64Bn. Deci se adresează celor pasionați de jocuri, filme și muzică. Configurația nu este una nouă dar foarte performantă care face față oricărui joc, puteți viziona filme Full HD și asculta muzică la o calitate foarte bună. O alternativă mai ieftină și oarecum performantă este modelul Aspire 5940G-724G50Bn care are numai 4 giga de RAM și câteva specificații mai slăbuțe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » iar designul va fi același cu cel al alternativei doar că acesta este mult mai bun pentru cei pasionați de jocuri.

Poze

Deschis
Butoane multimedia

Specificații tehnice

Procesorul este unul Core i7-720QM care are tehnologie 45 nm, o frecvență de 1.6 GHz și un cache de 6 MB. Display-ul LCD are o diagonală de 156 inci și o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli. Cei 8 giga de RAM DDR3 cred că sunt mai mult decât suficienți în special că au o frecvență de 1066 MHz. Hardul de 640 de giga este unul de tip SATA.

Placa video dedicată ATI Mobility Radeon HD 5650 vine cu o memorie video de 1 giga și este un model foarte performant în special că e pe 128 de biți. Cât despre placa video integrată pot spune că aceasta va oferi o autonomie mare datorită consumului redus de energie. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații vine cu unitate Blu-Ray, două difuzoare stereo, cameră web de 1 MP, cititor de carduri, PCMCIA, eSATA, microfon incorporat, două USB-uri 2.0, port HDMI, mufă RJ-45, ieșire audio, bluetooth și Wi-Fi.

Ca și caracteristici speciale acest 5942G-728G64Bn are: autonomie de circa 3 ore, cititor de amprentă, o greutate de 3 kilograme, taste multimedia poziționate în partea dreaptă în locul tastaturii numerice și sistem de operare Windows 7.

Păreri pro și contra achiziției

După cum vedeți poate fi și un laptop de tip Business bun datorită cititorului de amprentă dar din punct de vedere al performanțelor grafice, placa video face față cu brio celor mai noi jocuri și le puteți seta să ruleze chiar la maxim. Din păcate, după cum vedeți și voi nu este un model prea accesibil și de aceea nu oricine și-l poate cumpăra.

Concluzie

Acest laptop Acer Aspire 5942G-728G64Bn este o soluție excelentă pentru cei care au un buget foarte bun și nu doresc un laptop de la un alt brand pentru acei bani.

Te-ar mai putea interesa