Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5830TG-2334G50Mibb TimelineX

Un alt model de tip premium de la acest producător e acest Acer Aspire 5830TG-2334G50Mibb TimelineX care e un model ce se adresează celor pasionați de jocuri, filme și multe altele. Funcționalitatea sa se datorează configurației sale (Core i3, 4GB și GT 540M) și a dotărilor destul de bune. Vine ca alternativă cu Core i3 și 4GB la modelul Aspire AS5830TG-2438G64Mi. Nu știu dacă unui astfel de laptop îi lipsește ceva, probabil ar fi fost interesant dacă avea SSD, dar la un așa preț… nu prea găsiți cu SSD. Nu vă oprește nimeni să-l achiziționați și să-i faceți acest upgrade în special că un SSD de 64 GB costă cât un SATA II de 500 GB, iar diferențele se văd în special la pornirea laptopului sau aplicațiilor. Să nu se înțeleagă că are un HDD bun pentru orice, spun doar că se poate și mai bine. dacă vă place acest model, trebuie să știți că laptopul are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Tastatura și touchpadul

Specificații tehnice

Procesorul Core i3-2330M de 2.2 GHz e unul destul de bun în special că are și o placă video integrată HD Graphics 3000 care e ideală pentru vizionarea de filme și utilizare office. Rezoluția ecranul LCD e una de 1366 cu 768 pixeli și e iluminat cu tehnologie LED pentru un contrast mai bun și un consum mai mic de energie. Acesta era o protecție mată numită și Glare care nu permite ca lumina să se reflecte atunci când vă aflați în spații luminoase. Are o capacitatea de 4 GB RAM DDR3 și poate fi extinsă la cel mult 8. Acest upgrade ar fi necesar doar dacă sunteți un gamer înrăit și deci doriți ceva mai mult. Cât despre hdd-ul de 500 GB pot spune că destul de performant în special că e unul SATA II.

Pentru performanțe superioare în jocuri recomand placa video NVIDIA GeForce GT 540M care are o memorie video de 2 GB pe 128 de biți. Deci puteți juca jocuri precum Battlefield 3 la detalii setate spre maxim. La capitolul dotări, acest laptop are: cameră web, difuzoare stereo Acer 3DSonic cu tehnologie Dolby Home Theater v4, DVD, card reader, LAN, WLAN, bluetooth, ieșire audio, trei USBuri 2.0, microfon, VGA, HDMI, un USB și o baterie de 6 celule. Acel acumulator poate oferi o durată de viață de până la 7-8 ore laptopului.

În rest, are: o carcasă din aluminiu, plastic, o greutate de 2.5 kilograme, tastatură numerică, Windows 7 pe 64 de biți, NVIDIA Optimus și altele.  Am pus un clip în care se pot vedea performanțele plăcii video:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, tastatură plăcută la atingere, carcasă robustă, performanțe decente, bluetooth și USB 3.0.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Dacă vă place acest Aspire 5830TG-2334G50Mibb, vă invit să vizionați și clipul de jos pentru a vă face o idee despre cum arată:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu