Acer Aspire 5755G-72674G75Mnks

Acest laptop Acer Aspire 5755G-72674G75Mnks e unul dintre cele mai recomanda te laptopuri pentru jocuri deoarece are o configurație nouă, placă video pe 128 de biți iar memoria RAM poate fi extinsă la 8GB. Cu configurația acestui laptop puteți rula orice joc recent apărut la detalii spre maxim. Se poate observă nu există nimic un model de la acest producător care să arate mai bine ca acesta. Are tastatură cu butoane depărtate, suprafață gri, rama ecranului e neagră lucioasă și capacul e lucios și el. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cum arată per total
Tastatura

Specificații tehnice

Majoritatea performanțelor sunt asigurate de procesor care un Intel Core i7 model 2670QM de 2.2 GHz. Nu veți găsi găsi vreun laptop care să vine cu un procesor mai bun. Acesta vine cu o placă video integrată tot de la Intel care poate reda char și 1080p. Are un ecran lucios iar datorită faptului că e unul LCD LED, claritatea imaginii e decentă în filme și jocuri. Memoria RAM poate fi mărită de la 4GB la 8GB în caz că nu vă ajunge și vă recomand Windows 7 64 de biți. HDDul său de 750GB e unul decent dar putea fi unul de 7200RPM. Acesta poate fi înlocuit cu un SSD iar cel intern poate fi folosit cu un rack extern pe USB 3.0.

Vine cu o placă video dedicată nouă – GT 630M, însă nu e cea mai bună în clasa 2 deoarece GT 640M se află pe primul loc. Acest GT 630M are o memorie de 2GB care vă oferă posibilitatea setării mai multor detalii. Restul dotărilor sale sunt după cum urmează: WLAN, LAN, VGA, HDMI, ieșire audio, două USBuri 2.0, un USB 3.0 și microfon. Mai trebuie să adaug și faptul că are un acumulator performant de 6 celule care furnizaează circa 4 ore de autonomie în mode office. Am pus un clip cu performanțele plăcii video ca să vă faceți o idee cât de bun e:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu Linux (e mai accesibil), procesor de ultimă generație, placă video nouă din seria 600M, autonomia sa e oricum peste medie și deci nu puteți avea mai multe pretenții, are un design foarte reușit și robust.

Minusuri: nu oricine și-l poate cumpăra.

Concluzie

Acest Aspire 5755G-72674G75Mnks e un laptop de gaming cu un design premium și care îl recomand chiar dacă e destul de scump. Jos am pus un clip cu despachetarea unui model pe negru care deci arată ca și acesta:

Te-ar mai putea interesa