Acer Aspire 5755G-2674G75Mnks

Laptopul Acer Aspire 5755G-2674G75Mnks îl recomand acelor persoane care vor cel mai tare Acer pentru jocuri. Scriam despre modele de genul 5755G-2434G64Mnks care erau aproape perfecte dar nu aveau i7, ci i5. Procesorul i7 este unul Sandy Bridge şi are patru nuclee, iar autonomia laptopului rămâne decentă chiar şi cu acest spor de performanţă. Procesorul de la Intel are şi o placă video integrată în cip care e capabilă de a reda conţinut HD fără nicio problemă. Pe scurt detaliile tehnice ale notebook-ului de faţă ar fi un procesor i7-2670QM, memorie RAM 4 giga, hard de 750 şi placă video GT 540M de 2 giga de la nVidia. Era interesant dacă avea 8GB de RAM, dar bănuiesc că e bine şi aşa deoarece mai pot fi adăugaţi 4 în orice moment.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e preţul pentru varianta fără Windows 7 pe 64 de biţi şi în opinia mea e un raport calitate/preţ excelent, dar nu era rău dacă avea 8GB de RAM.

Poze

Tastatura
Cum arată per total

Specificaţii tehnice

Acer 5755G-2674G75Mnks este un laptop de gaming nu tocmai ieftin dar are capacitatea de are da conţinut Full HD datorită procesorului puternic şi plăcii video de jocuri. DIn păcate acest conţinut se poate vedea fără pierderi de detalii doar pe un ecran extern cu suport 1080p deoarece ecranul laptopului are rezoluţie HD şi ecranul de 15,6 inci nu e tocmai recomandat vizionării de filme Blu-ray.

Stă destul de bine la partea de memorie deoarece are un slot de 4GB memorie RAM şi un hard de peste 500 de giga. Ar fi fost fain dacă avea SSD… ceva de genul lui Corsair Nova 2, dar aşa ceva poate fi instalat şi după aceea.

Placa video este foarte bună pentru jocuri fiind un model GeForce GT540M de la Nvidia cu 2 giga de RAM şi 128 bişi memory bus. Pe această placă vor merge chiar şi jocurile de ultimă generaţie de la detalii medii înspre maxime.

Bateria de 6 celule asigură o autonomie de centă de circa 4 ore şi faptul că bateria ţine mult se datorează şi tehnologiei Optimus de la nVidia cu care e dotat notebook-ul de faţă. Această tehnologie presupune ca atunci când nu te joci placa video dedicată e dezactivată şi nu e consumat aşa de mult curent.

Păreri pro şi contra

Pro: are un design reuşit, performanţa e uluitoare, autonoma e normală chiar dacă laptopul e unul de gaming, iar hardul e încăpător. Nu ar trebui uitat nici că are USB 3.0. 😉
Contra: preţul e cam mare şi nu are SSD.

Concluzie

Modelul de faţă e unul dintre cele mai bune de la Acer şi te invit să urmăreşti un preview alături pentru ca să îţi faci o părere mai avizată despre cum arată şi ce poate.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Acer Aspire 5755G-2674G75Mnks”

  1. L-am luat saptamana trecuta dar la un pret superior. Initial stateam pe ganduri daca sa imi iau sau nu un Acer pentru ca am auzit numai lucruri de rau despre ele dar nu regret pasul facut deoarece arata bine si performantele sunt excelente. Din perspectiva mea de persoana care il detine il recomand cu caldura daca aveti banii necesari.

  2. L-ai cumparat de aici? …
    Cam asta cred ca e pretul minim la care se gaseste 😕 Ai cumparat si un cooler (daca da,care?) pentru el?

Comentariile sunt închise.