Acer Aspire 5755G-2458G1TMnks

Laptopul Acer Aspire 5755G-2458G1TMnks face parte din ultima serie de laptopuri a acestui producător și e unul de gaming. Deci configurația sa vă permite să jucați cele mai recente jocuri, la detalii medii și maxime. Acest lucru e posibil datorită procesorului Core i5, memoriei de 8GB și rezoluției HD a ecranului. Spre deosebire de seria anterioară, acesta are o construcție mai bună și astfel sistemul de răcire e mai eficient. Se pot observa că există și modificări la design. Din pozele de jos se poate observa că are un aspect premium ca și la modelele TimelineX. Chia dacă pe acesta găsim nou placă video de la NVIDIA, tot nu e mai bun decât un 5755G-2674G75Mnrs care are Core i7. Prețul acestui model mi se pare ok deoarece are o configurație nouă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Tastatura
Cum arată per total

Specificaţii tehnice

Procesorul Core i5 din acest Asus e unul destul de bun pentru jocuri deoarece e unul Sandy Bridge 2450M. Ecranul de 15.6 inci are o rezoluție decentă – HD+, care vă permite să vizionați filme HD. Iar la capitolul jocuri, se descurcă  foarte bine deoarece are 8GB de RAM și placa video dedicată GT 630M de 1GB pe 128 de biți Această placă grafică poate fi comparată cu modelul GT 540M. Spațiul de stocare e mai mult decât modest – 1TB.

Restul dotărilor sunt cam așa: unitate DVD, difuzoare cu tehnologie audio Dolby Advanced Audio v2, cititor de carduri, cameră web, HDMI, microfon incoporat, două porturi USB 2.0, o ieșire audio, LAN, tehnologie WLAN și ieșire VGA. Deci puteți conecta orice tip de monitor la acesta sau chiar și un TV HD sau Full HD. Având în vedere că are Wi-Fi, vă recomand un router wireless D-Link DIR-600. Autonomia de funcționare a bateriei de 6 celule e ușor peste 4 ore. Sistemul de operare preinstalat pe acest laptop e Linpus (poate fi șters foarte ușor cu DVD-ul sistemului de operare Windows 7).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie peste medie, design elegant, placă video performantă, răcire destul de bună, fără Windows (ca să fie mai accesibil), tastatură plăcută la atingere și memorie RAM generoasă.

Minusuri: hardul putea fi unul de 7200 RPM și nu are USB 3.0..

Concluzie

Un laptop cu o astfel de configurație îți poate fi de folos dacă ești pasionat jocuri, filme și internet. Dacă vă interesează mai mult cum arată acest laptop 5755G-2458G1TMnks, v-am postat un clip cu un model asemănător.

Lasă un comentariu