Acer Aspire 5755G-2434G75Mnks

Pentru toţi fanii jocurilor am o recomandare – Acer Aspire 5755G-2434G75Mnks. Este laptopul ideal pentru jocuri deoarece are procesor Sandy Bridge i5, 4 giga RAM şi placă video GT540M de 2 giga. E foarte asemănător cu modelele 5755G-2434G64Mnks și 5750G-2434G64Mnkk dar e ceva mai nou în România. Ştiu că procesorul nu e i7, dar şi un i5-2430M e bun deoarece face ca preţul laptopului să nu fie prea mare şi dacă e să comparăm procesoarele atunci vom vedea că diferenţele nu sunt chiar aşa de mari. După procesorul i5, piesa de rezistenţă a notebook-ului e placa video nVidia GT 540M care e pe 128 de biţi şi care are o memorie de 2 giga. Nu e cea mai bună placă video mobilă, dar e printre cele de top.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Cred că l-ar poziţiona în topul preferinţelor celor pasionaţi de jocuri. La acest cost nu cred că găseşti ceva mai accesibil şi cu preformanţe foarte bune.

Poze

Tastatura
Cum arată per total

Specificaţii tehnice

Acer 5755G-2434G75Mnks vine cu cel mai nou model de i5 care din păcate are doar două nuclee şi are o placă video integrată în cip care poate reda perfect filmele HD. Cei pasionaţi de filme 720 cred că vor aprecia şi ecranul de 15,6 inci care are rezoluţie HD şi iluminare LED.

Laptopul de faţă stă foarte bine şi pe partea de memorie de oarece are instalaţi 4 giga şi i se mai pot pune patru. Foarte interesant e şi faptul că are un hard de 750 giga care are doar 5400 rotaţii pe minut. Pe mine mă dezamăgeşte prezenţa unui astfel de hdd şi de aceea recomand şi tunarea PC-ului cu un SSD cum e Corsair Force Series 2.5 care e compatibil şi cu SATA II.

Pe lângă placa integrată are şi una dedicată – GeForce GT 540M care e foarte bună pentru jocuri. Acest cip grafic are un bus de memorie de 128 biţi şi memorie de 2GB.

Foarte tare la acest laptop e faptul că are USB 3, iar la capitolul autonomie stă decent chiar dacă este un laptop Acer pentru jocuri. Bateria ţine undeva la 4 ore jumătate. Un alt lucru tare e că vine cu sistem de operare Linux.

Păreri pro şi contra

Pro: are un design bine gândit, performanţele sunt peste medie şi preţul e accesibil.
Contra: nu are i7, iar hardul nu e SSD.

Concluzie

Este un laptop pentru cei care se joacă mult şi preţul mic îl face unul accesibil şi de aceea îl recomand, iar dacă vreţi să aflaţi mai mult despre acest laptop atunci vă recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa