Acer Aspire 5755-2674G75Mnks

Chiar dacă laptopul Acer Aspire 5755-2674G75Mnks e unul cu procesor i7 trebuie știut că e unul de tip office și asta se datorează în principal lipsei graficii dedicat, mai exact a plăcii video cu memorie video dedicată. Are cip grafic HD3000 însă consumă din memoria sistemului. Acest laptop vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani cred că e un laptop foarte ok deoarece are chiar și o garanție extensibilă cu puțini bani.

Poze

Designul e unul caracteristic modelelor 5755 și lipsa G-ului cum e la 5755G-2674G75Mnksne arată că e un laptop de tip office. E pe negru și arată similar modelului din pozele de alături. Fiind un model de 15 inci nu are o greutate deloc mare și în lateral sunt poziționate numeroase porturi. Printre porturile cu care vine se numără USB 3, HDMI, dar și VGA.

Tastatura
Cum arată per total

Specificaţii tehnice

AS5755-2674G75Mnks e un laptop cu procesor i7-2670QM care e un Intel Sandy Bridge cu mai multe nuclee. E ideal pentru proiectare și alte sarcini solicitante datorită acestui procesor și memoria RAM e una suficientă pentru orice eventualitate. Bateria cu 6 celule e una care ține destul de mult, însă nu vă pot da un anumit interval de timp deoarece trebuie setat pe modul economic pentru a obține o autonomie de undeva la trei ore jumătate.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține mult datorită faptului că are acumulator cu șase celule; memoria e de 4GB și poate fi mărită la 4 pe bani puțini; cipul grafic integrat în procesor e unul capabil de a reda HD și chiar filme Full HD; ecranul e unul mare de 15 inci, iar rezoluția de tip HD+ e ideală pentru filme; venind cu OS preinstalat o să-l puteți folosi din prima pentru a naviga pe Internet ori viziona un film.
Contra: nu vine cu cip GPU Nvidia pentru a fi mai bun la jocuri.

Concluzie

Modelul 2674G75Mnks arată ca în preview-ul de alături și trebuie neaparat că merg jocurile pe el însă nu ca pe unul cu grafică dedicată. Dacă nu vreți un notebook special pentru jocuri atunci și acesta e foarte bun. Alături e clipul despre care spuneam anterior și vă recomand să-l vizionați dacă vreți să vă cumpărați modelul de față.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire 5755-2674G75Mnks”

  1. prietene vezi ca are gt540m 2gb vram ddr3 si merg tote jocurile pe detali ultra 2674G75Mnks (as5755g)

Comentariile sunt închise.