Acer Aspire 5750Z-B964G50Mnkk

Un laptop Acer util în special la sarcini office e laptopul Acer Aspire 5750Z-B964G50Mnkk și se recomandă prin procesorul Pentium B960, cei 4GB memorie RAM și cipul grafic capabil să redea filme HD. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie știut că nu vine cu 2 ani garanție, ci doar cu unul, însă există posibilitatea extinderii ei cu până la 2 ani în plus.

Poze

Acer 5750Z-B964G50Mnkk arată ca tote laptopurile din seria 5750 sau 5750, iar cel de față e unul pe negru care arată cam așa. Pentru a vedea mai bine cum arată îți recomand clipul de la final care e o despachetare a produsului. Ecranul e unul mare de 15 inci și o să puteți viziona filmele HD la o calitate superioară.

Închis
Lateralul

Specificaţii tehnice

Îmi place foarte mult 5750Z B964G50Mnkk deoarece are componente noi cum ar fi procesorul Pentium Sandy Bridge B960, cipul Intel HD Graphics, dar și o autonomie mare. Astfel, bateria ține peste 4 ore și acest lucru se datorează în principal faptului că nu are componente care să-i consume bateria, componente cum ar fi o placă video dedicată ori un procesor quad core.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; are procesor dual core; memoria RAM poate fi upgradată la 8GB de la 4GB; bateria ține peste 4 ore și asta e o portabilitate extrem de mare; brandul Acer e unul apreciat ]n special pentru laptopurile sale ieftine și bune. Hardul e foarte încăpător și de aceea cred că un alt plus e hardul de 500GB. (Nu contează că are doar 5400 rotații deoarece laptopul are multă memorie RAM.)
Contra: nu vine cu cip grafic care să aibă propria memorie, iar garanție e de doar 12 luni (care poate fi extinsă).

Concluzie

În cazul în care ești o persoană care nu-i prea interesată de jocuri atunci îți recomand acest AS5750Z-B964G50Mnkk deoarece la acești bani nu prea găsești ceva așa de bun și care să arate precum acesta (se poate vedea cum arată din preview-ul de alături). Nu vine cu Windows, însă instalarea nu va fi prea complicată deoarece pentru  instala Windows 7 64 bit trebuie să apăsați F2 când pornește laptopul, să puneți unitatea DVD prima și apoi să inserați DVD-ul cu Windows-ul (aceștia ar fi pașii pe scurt).

Lasă un comentariu