Acer Aspire 5750Z-B964G32Mnkk

Acer Aspire 5750Z-B964G32Mnkk este un laptop office ideal pentru afacerea ta deoarece costă puțin și vine cu Windows preinstalat. Componentele cu care e dotat sunt de ultimă generație, iar autonomia e de undeva la 4 ore deoarece e un notebook special optimizat pentru portabilitate maximă. Nu e doar performant și fiabil, ci și ieftin deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Dacă te preocupă fiabilitatea acestui notebook din seria 5750Z atunci trebuie să-ți spun că laptopurile Acer sunt foarte rezistente și chiar dacă are doar un an garanție nu ai de ce să-ți faci probleme. Alături sunt câteva imagini din care se poate vedea că e destul de asemănător cu 5750G-2433G50Mnkk – un model cu memorie dedicată pentru GPU-ul nVidia.

Poze

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

Laptopul Acer Aspire 5750Z-B964G32Mnkk arată foarte bine și dacă o să-l folosești acasă atunci o să poți urmării fără probleme filme de înaltă definiție pe ecranul său de 15,6 inci cu rezoluție HD, iar dacă nu-ți place să te uiți la filme pe calculator atunci poți să conectezi un monitor pe portul HDMI pentru a vedea filmul mai mare. Nu e un laptop de jocuri însă dacă ești un gamer de duminică atunci o să te poți juca jocuri simple de pe Facebook ori jocuri gen Cs fără vreo problemă.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; procesorul Pentium B950 e un model dual core care vine cu GPU integrat din seria HD 3000 care teoretic poate reda și filmări 1080p; autonomia e foarte mare deoarece nu are grafică dedicată, iar procesorul consumă puține resurse. Un alt avantaj e prezența unui sistem de operare utilizabil cum e Windows 7 și deoarece vine cu MS Windows nu o să fiți nevoie să vă bateți capul cu instalarea driverelor ori a sistemului. Contra: din păcate e un laptop cu o garanție de doar 12 luni ca majoritatea laptopurilor făcute de Acer.

Concluzie

Modelul 5750Z-B964G32Mnkk e unul apărut de curând și o să vă încânte cu capabilitățile sale la un preț foarte atractiv. Dacă o să vă gândiți să instalați Windows XP (nu vă recomand) atunci acest lucru e posibil teoretic din moment ce vine doar cu o placă video, dar înainte de a vă pune să instalați XP ar fi bine să căutați niște drivere compatibile pentru chipset și placa video. Și pentru camera web ar fi de recomand să căutați drivere dacă vă decideți să puneți XP.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Acer Aspire 5750Z-B964G32Mnkk”

  1. Eu cumpar in ganeral programe si windows deoarece am cu ce si imi place sa fac totul ca la carte. Cumparand software legal ii incurajezi si sprijini pe cei care fac respectivul program.
    Revenind la acest laptop pot spune ca e unul foarte bun deoarece il detin de aproximativ doua saptamani si totul merge ca uns.
    Designul e unul placut si imi lasa impresia ca o sa tina foarte mult chiar daca e dintr-un plastic ceva mai ieftin.
    Singurul lucru care as putea spune ca imi displace e garantia mica caracteristica laptopurilor de la Acer insa eu nu ma tem de ceva deoarece de cativa ani doar laptopuri Acer cumpar si nu am fost nevoit vreodata sa le duc la garantie deoarece sunt foarte rezistente si fara defecte sau cel putin asa am nimerit eu.

  2. E bine să se cumpere software legal deoarece numai așa se poate susține activitatea celor care realizează programe de diferite feluri. Despre garanția mică pot spune că e una care e în favoarea clientului deoarece având o garanție inferioară și prețul e mic. Dar, dacă cineva vreo o garanție de 2 sau 3 ani atunci poate să-i extindă garanția, însă asta depinde de la un magazin la altul.

Comentariile sunt închise.