Acer Aspire 5750Z-B9604G50Mnrr

Acer Aspire 5750Z-B9604G50Mnrr vine ca o alternativă la 5742ZG-P624G50Mnrr care are cip grafic cu memorie dedicată. Modelul de față e unul office și de aceea are și un preţ bun Vezi prețul special de azi » mai mic, iar cipul grafic e unul integrat în procesor și consumă memorie RAM din cea a sistemului. Eu aș recomanda un astfel de PC unei fete ori unui băiat care vrea un laptop unic deoarece trebuie să recunoaștem că nu sunt pre multe laptopuri roșii pe piață.

Poze

5750Z-B9604G50Mnrr e de culoare roșie și se poate vedea că arată destul de bine pe roșu. Din imaginile de alături vă puteți face o părere despre cum arată, iar din preview-ul de la final se pot urmări alte detalii. Ecranul său e unul de 15,6 inci și având o rezoluție de tip HD+ o să puteți vedea filme 720p foarte bine.

Tastatura e comodă
Capacul cu logo-ul Acer

Specificaţii tehnice

Modelul 5750Z-B9604G50Mnrr vine cu un procesor Intel Pentium B960 care e un model Sandy Bridge puternic care incorporează un cip grafic Intel HD Graphics care e capabil de a reda clipuri și filme 720p. Memoria RAM e de 4 giga și în opinia mea e o cantitate suficient de mare pentru orice tip de sarcină care o să o efectuați.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte mic și eu zic că are un raport între preț și calitate foarte bun; arată foarte bine pe roșu; vine cu multe porturi printre care se numără HDMI și USB; bateria ține mult și asta deoarece are un acumulator cu 6 celule; vine cu sistem de operare preinstalat, mai exact cu Linux; normal că vine și cu tastatură numerică despre care pot spune că vă va ajuta să introduceți numere mai ușor.
Contra: garanția care e de doar 1 an, dar o puteți extinde la 2 sau 3 ani.

Concluzie

Modelul 5750Z-B9604G50Mnrr e unul nou și vine cu tehnologie nouă la nivelul unui laptop de birou. Din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată și eu spun că se prezintă destul de bine. În mod normal vine cu Linux și de aceea eu vă recomand să-i instalați Windows 7 64 bit deoarece Linux-ul nu e prea prietenos și nici nu merg jocurile chiar dacă laptopul nu e tocmai unul de jocuri.

Te-ar mai putea interesa