Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5750G-2434G75Mnkk

Un gadget ca acest laptop Acer Aspire 5750G-2434G75Mnkk se adresează gamerilor dar nu cu pretenții prea mari. Spun asta pentru că un laptop de gaming profesionist costă la cel puțin 4000 lei și vine de la mărci precum ASUS (RoG) sau Dell (Alienware). Acest Acer e un laptop de tip Hybrid deci necesită din când în când o mică pauză, deoarece e destul de subțire și nu are un sistem de răcire suplimentar. Această pauză poate însemna chiar și oprirea jocului, astfel se va comuta automat pe placa video integrată. Deci vine cu tehnologie Optimus care face comutarea automată între plăcile video ale acestuia și o tehnologie apărută abia de anul acesta. Această comutare mărește performanțele laptopului atunci când e nevoie (filme sau jocuri) și mărește autonomia sau durata de viață a bateriei . Dacă nu aveți un buget prea grozav și aveți nevoie urgent de un laptop, recomandarea mea ar fi unul cu Core i3 ca 5750G-2334G50Mnkk . Prețul bun Vezi prețul special de azi

Poze

Lateralul

Închis

Specificaţii tehnice

Procesorul de pe acest notebook e unul Intel Core i5-2430M de 2.4 GHz care e indicat pentru jocuri în special dacă e vorba de jocuri mai noi. Acesta are o placă video integrată Intel HD Graphics 3000 care e bună pentru utilitate Office și ori de câte ori doriți o autonomie ridicată. Puteți seta chiar și manual care placă video să fie pe implicit din NVIDIA Control Panel la opținea Global. Eu recomand să o puneți pe cea dedicată pe implicit în special dacă vă aflați acasă iar laptopul îl țineți conectat la priză. Trebuie să știți că performanțele laptopului sunt mai mari atunci când este alimentat direct la curent (fără baterie).
Dacă vă plac filmele și muzica, am o veste bună și aceea că acest laptop are un hard de 750 de giga SATA II. Deci puteți stoca o mulțime de filme, melodii și jocuri. Memoria RAM DDR3 de 4 giga e suficientă pentru a juca jocuri la rezoluția ecranului laptopului, doar dacă aveți un TV Full HD atunci ar fi indicat 6 sau 8 giga (gaming Full HD). Acesta are un ecran LCD LED de 15.6 inci și o rezoluție 1366 cu 768 pixeli.

Dotările acestui gadget sunt destul de diversificate și multe: WLAN, LAN, VGA, ieșire audio, trei USB-uri 2.0, microfon, HDMI, difuzoare stereo cu Dolby Advanced Audio v2, card reader, cameră web HD și DVD.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cameră web bună, autonomie de 3-4 ore, Linux, configurație foarte bună pentru gaming și preț acceptabil.

Minusuri: nu are USB 3.0 și bluetooth.

Concluzie

Acest Acer Aspire 5750G-2434G75Mnkk e un model foarte bun chiar nu are un preț foarte accesibil deoarece raportul performanță/preț e unul foarte bun și deci la un așa preț nu cred că veți găsi o alternativă mai bună în special cu placă video de 2 GB. Jos v-am pus și un clip în care se poate vedea acest model din mai multe unghiuri:

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • cosmin

    acest model ARE PORT USB 3.0!!!

  • anonim

    Salut
    da are

Lasă un comentariu