Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5750G-2433G50Mnkk

Dacă eşti în căutarea unui laptop pun la mai multe sarcini atunci un laptop Acer Aspire 5750G-2433G50Mnkk ar fi de recomandat deoarece are procesor i5 nou, multă memorie RAM şi o placă video pe 64 biţi de la Nvidia. Ar putea fi considerat ca fiind un laptop multimedia ieftin datorită prezenţei procesorului Sandy Bridge şi a plăcii video GeForce GT 520M. Să nu credeţi că dacă acest GeForce e pe 64 bit e slabă (ştiu că există şi un model pe 128 biţi, dar e mai slab) deoarece majoritatea jocurilor vor merge fluent.

Fiind un laptop cred că sunteţi interesaţi de autonomie, adică de cât ţine bateria şi ar trebui să ştiţi că ţine undeva la trei ore jumătate, iar această performanţă e datorată şi tehnologiei Optimus de la nVidia

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi şi în acest preţ se reflectă calitatea Acer, dar şi performanţele laptopului. Notebook-ul vine şi cu sistem de operare – Linux – şi astfel va putea fi utilizat din prima. Eu totuşi recomand să-i instalaţi Winodws 7 deoarece e uşor de folosit în comparaţie cu Linux.

Poze

Deschis

Tastatura

Specificaţii tehnice

Acer AS5750G-2433G50Mnkk e ideal pentru a fi folosit la vizionarea filmelor, chiar şi a celor Blu-ray, deoarece ambele cipuri grafice au capabilitatea de a reda 1080p fără probleme. Ştiu că ecranul de 15,6 inci pare mic la prima vedere, dar dacă vreţi să vedeţi filme la calitate Full HD atunci puteţi conecta laptopul la un televizor sau monitor.

Clipul de jos l-am postat pentru a demonstra performanţele în jocuri ale plăcii GT 520M şi după cum am spus se descurcă destul de bine, însă trebuie să subliniez că nu e tocmai o placă pentru jocuri.

Memoria RAM de 3 giga e suficientă şi indiferent dacă o să instalaţi WIndows 7 pe 32 de biţi sau 64 de biţi o să vă vadă tot aproximativ 2,9-3 giga de RAM. Puteţi să puneţi memorie până la maxim 8 giga, dar nu ştiu dacă o să aveţi nevoie de mai mult.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia laptopului ar fi mai multe motive printre care că e uşor de folosit, arată bine, performanţele sunt peste medie, driverele sunt la îndemână şi uşor de instalat, iar filmele şi jocurile se vor vedea foarte bine.
Contra achiziţionării ar fi faptul că nu vine cu Windows.

Concluzie

5750G-2433G50Mnkk e un laptop bun, iar litera G vrea să spună că e un laptop special bun şi pentru jocuri, dar făcut în special pentru sarcini multimedia. Alături puteţi vedea despachetarea laptopului într-un video preview.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu