Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5750G-2414G64Mikk

Dacă vă plac jocuri și vreți să faceți o alege corectă, alegeți laptopul Acer Aspire 5750G-2414G64Mikk deoarece are o configurație foarte bună raportată la prețul oferit. O alternativă la acesta e Aspire 5750G-2634G75Mnkk. Cu un asemenea model puteți juca toate jocurile apărute la detalii decente și deci poate fi folosit și pentru vizionarea de filme Full HD pe el sau pe un ecran mai mare. Acest lucru e posibil numai dacă monitorul/televizorul are intrare HDMI sau VGA. Designul e unul elegant puțin diferit față de cel de la seria 5742. Acesta vine cu combinații diferite de culori pe când seria 5742 venea într-o singură culoare. Acest notebook destinat jocurile și nu numai are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Core i5-2410M e unul numai pentru jocuri deoarece oferă performanțe ridicate. Acesta are o frecvență de 2.3 GHz, un cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul e numit și Acer CineCrystal și e vorba despre unul LCD LED de 15.6 inci. Rezoluția ecranului e una HD+ de maxim 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM DDR3 e una de 4 giga la o frecvență maximă de 1066 MHz și poate fi extinsă la 8 giga dar numai dacă sunteți un gamer înrăit. HDD-ul SATA de 5400 RPM are o capacitate de stocare de 640 GB.

Placa video dedicată e nVIDIA GeForce GT 540M care vine cu o memorie video de 1 giga pe 128 de biți. Deci veți juca multe jocuri la detalii maxime în special dacă mai puneți cel puțin 2 giga în plus. Pe partea de multimedia are difuzoare stereo incorporate, unitate DVD, cititor de carduri, cameră web de 1.3 MP și tehnologie audio numită Dolby Advanced Audio v2.

La capitolele porturi și comunicații are următoarele: un port USB 3.0, port HDMI, microfon incorporat, două USB-uri 2.0, o ieșire audio pentru sistem audio, port VGA, mufă RJ-45 și WLAN. Acumulatorul de 6 celule poate oferi o autonomie de 4 ore și jumătate. Acest laptop are o greutate de numai 2.6 kilograme și vine cu tastatură numerică și sistem de operare Linux.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: are o placă video excepțională, sistem de operare gratuit, un design ergonomic, USB 3.0, procesor bun pentru gaming, hard disk spațios, memorie RAM upgradabilă și preț mic.

Ca minusuri: ecranul e unul lucios, unul mat ar fi fost mai indicat.

Concluzie

Acest Acer Aspire 5750G-2414G64Mikk e o alternativă ieftină la un laptop pentru gaming profesionist și la un preț modic, performanțele sunt ridicate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu