Acer Aspire 5750G-2354G75Mnkk

După cum bine știți desktopurile nu prea mai sunt la modă iar cu timpul acestea vor fi înlocuite de actualele laptopuri. Diferența de preț dintre un laptop și un desktop nu mai așa de mare, motiv pentru care multe persoane optează pentru un laptop deoarece e portabil, compact și funcțional. Un model performant e acest laptop Acer Aspire 5750G-2354G75Mnkk care are capabilități chiar și de gaming datorită plăcii video dedicate pe 128 de biți. L-am ales pe acesta deoarece e un model aproape fără concurență și spun asta deoarece are un preț foarte bun pentru configurația sa. Dacă nu aveți nevoie de un Core i3 ci de un Core i5, o alternativă e 5750G-2456G75Mnkk carea are și 8GB de RAM. 5750G-2354G75Mnkk are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Lateralul

Specificaţii tehnice

Procesorul Intel Core i3-2350M e unul recent apărut și deci nu puteți pune la îndoială performanțele sale. Acesta vine cu o placă video integrată Intel care e destul de bună chiar și pentru vizionarea filmelor HD. Ecranul LCD LED de 15.6 inci are un contrast foarte bun iar culorile sunt destul de vii. Dacă folosiți aplicații office sau vă jucați jocuri, laptopul oferă un multitasking bun și nu veți avea probleme în cele mai noi jocuri. Mai precis, le puteați juca la detalii medii datorită plăcii video dedicate NVIDIA GeForce GT 630M de 1GB. Această placă video e similară cu modelul GT 540M și deci e tot pe 128 de biți.

Pe partea de porturi are două USBuri 2.0, microfon, port HDMI, LAN, port VGA și ieșire audio. Pe când la capitolele multimedia și tehnologii de comunicații are cameră web, cititor de carduri, DVD, WLAN și tehnologie audio Dolby Advanced Audio v2. Spațiul de stocare e generos și nu cred că veți găsi multe laptopuri cu 750GB în acest buget. Chiar dacă are Linux instalat, puteți să-l ștergeți și să instalați Windows 7 (dar numai pe 64 de biți). Pe alternativa mai sus menționată, jocurile se vor mișca mult mai bine dar și acesta stă destul de bine la capitolul jocuri:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de circa 4 ore, arată destul de bine (însă era mai calumea dacă nu avea ramă lucioasă), placă video mai mult decât bună și e accesibil.

Minusuri: lipsa portului USB 3.0.

Concluzie

Acest Aspire 5750G-2354G75Mnkk e unul din seria 5750 care e ideal pentru filme și jocuri datorită configurației sale și poate fi recomandat fără nici o problemă unui prieten. Jos puteți vedea mai de aproape laptopul:

Te-ar mai putea interesa