Acer Aspire 5750-2454G32Mnkk

Laptopul Acer Aspire 5750-2454G32Mnkk e unul dintre cele mai performante modele office de la acest producător și spun asta pentru că are un procesor Core i5 de la Intel. Chiar dacă nu e un 5755, design-ul acestuia e destul de reușit iar autonomia e mult mai mare decât al modelelor 5742 în special că acesta are doar o placă video integrată, dar performantă – HD 3000 de la Intel. Această placă video e integrată în procesor pentru a oferi performanțe mai mari dar și un consum redus de energie. Deci se adresează celor care nu sunt pasionați de jocuri ci vor viteză de procesare. Chiar dacă nu are o placă video dedicată, poate reda chiar și filme HD și jocuri mai simple. Acest 5750-2454G32Mnkk are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Lateralul
Închis

Specificaţii tehnice

După cum am precizat mai sus e vorba de un model cu configurație Office dar foarte bună. Spun asta pentru că e vorba de un Core i5-2450M de 2.5 GHz, dar cred că și un Core i3 era la fel de bun. Spun asta pentru că diferențele de performanță între cele două nu vor fi vizibile atunci când folosiți doar aplicații Office. Dar în caz că-l solicitați mai mult cu vreo aplicație, un Core i5 întotdeauna operează la temperaturi mai mici decât un Core i3.

Ecranul său de 15.6 inci vă permite să vizionați filme HD în special datorită rezoluției sale. Multitaskingul e destul de bun deoarece are 4 GB de RAM și vă recomand Windows 7 pe 64 de biți. La capitolul spațiu de stocare, cei 320GB sunt oarecum satisfăcători dar nu și pentru cei pasionați de filme și seriale. Restul dotărilor sale sunt după cum urmează: card reader, cameră web, tehnologie audio Dolby Advanced Audio v2, DVD RW, LAN, WLAN, trei USBuri, ieșire audio, HDMI, microfon și VGA. Bateria de 6 celule dar și configurația sa oferă o autonomie de funcționare de peste 4 ore care e foarte bună.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de funcționare mare, arată destul de bine în special că carcasa sa e texturată iar rama ecranului e negru lucioasă, are un procesor nou și performant.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Aspire 5750-2454G32Mnkk e recomandarea mea dacă aveți deja o consolă pe acasă sau desktop performant (de gaming) și aveți nevoie doar de un gadget portabil pentru facultate, școală sau serviciu. Jos am pus un clip cu despachetarea unui model foarte asemănător:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire 5750-2454G32Mnkk”

  1. Buna seara
    -acest model de laptop poate fi conectat la un push2tv astfel incat sa faca legatura cu un tv?

Comentariile sunt închise.