Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 5750-2354G50Mnkk

Acest laptop Acer Aspire 5750-2354G50Mnkk e un model office din seria 5750 iar acest aspect e evident din faptul că nu are litera G la finalul seriei.  Însă nu e un model oarecare ci unul foarte performant deoarece are un procesor Core i3 de la Intel care asigură o viteză de procesare bună. Design-ul e și el foarte reușit comparativ cu seria anterioară – 5742. Prețul său mi se pare destul de ok având în vedere că acel procesor îmbunătățește și performanțele grafice, dar nu cu mult. Puteți juca multe jocuri mai vechi însă tot nu se poate compara cu o configurație cu placă video dedicată. Acesta e mai mult office/multimedia adică puteți viziona chiar și filme Full HD și asculta muzică (difuzoare stereo). Aspire 5750-2354G50Mnkk are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Închis

Lateralul

Specificații tehnice

După cum am precizat anterior, această configurație e o alegere decentă pentru utilizatorii modești și deci care nu au pretenții. Procesor său Core i3-2350M face parte din a doua serie de procesoare a lui Intel și e unul foarte bun când vine vorba de viteză de procesare. Ecranul său oferă o claritate destul de bună filmelor HD deoarece e un LCD cu iluminare LED și are o rezoluție de tip 768p. Capacitatea memoriei RAM e de 4GB la o frecvență de 1066 MHz.

Pot spune că HDD-ul său oferă un spațiu de stocare decent și e suficient chiar și dacă vă plac filmele. Nu vă oprește nimeni să optați și pentru unul extern. Nu vine cu o placă video dedicată ci una integrată care are suport HD și deci poate reda chiar și 1080p. Pe partea de multimedia are unitate DVD, cameră web, tehnologie audio Dolby Advanced Audio versiunea 2, card reader și ieșire audio. La capitolele porturi și comunicații are WLAN, LAN, VGA, HDMI, trei USBuri 2.0 și microfon.

Bineînțeles are tastatură numerică care poate fi de folos pentru cei care lucrează cu numere. Având în vedere dimensiunile sale și greutatea sa de 2.6 kilograme, e un model portabil care nu necesită neapărat o husă sau o geantă deoarece are suprafețe texturate și nu lucioase.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomia sa e foarte bună e chiar peste medie, configurație nouă având în vedere că vine cu un model Sandy Bridge, are un design plăcut, ecran superb și performanțe office decente.

Minusuri: probabil lipsa portului USB 3.0.

Concluzie

Am pus și un clip cu despachetarea unui model destul de similar și astfel vă puteți face o idee despre cum ar arăta un astfel de model:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu