Acer Aspire 5749Z-B964G75Mnkk

Trebuie să recunosc că-mi plac laptopurile de la Acer și trebui spus de la început că au garanție de 2 ani în general, însă e acea confuzie deoarece firmele au o garanție de doar un an. Acer Aspire 5749Z-B964G75Mnkk e un model care vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie spus că nu costă deloc mult în condițiile în care vine cu procesor Intel Pentium Sandy Bridge de ultimă generație model B960, 4 giga de RAM și placă video integrată capabilă de a reda conținut HD fără vreo problemă.

Poze

Se poate vedea că are un aspecta caracteristic seriei 5749z și chiar a seriei 5733z. E de culoare gri, mai exact dark grey și vine cu sistem de operare Linpus Lite pentru Meego care e un Linux. Normal că are tastatură numerică ca orice laptop de 15 inci și ecranul are o rezoluție de tip HD+ așa încât să puteți vedea filmele HD la claritate maximă.

Capacul
Deschis

Specificaţii tehnice

Modelul 5749Z-B964G75Mnkk e un AS al anului 2012 și e ideal pentru persoanele care vor să-l folosească pentru vizionarea filmelor online, 720p ori pentru navigat pe Internet. Datorită procesorului Pentium B960 2.20GHz o să puteți rula și aplicații de genul PhotoShop foarte rapid, iar memoria sa poate fi mărită până la 8GB dacă vreodată o să doriți să-i puneți mai multă memorie.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria sa ține undeva la 3-4 ore și asta mulțumită faptului că are componente economice; prețul nu e deloc mare; greutatea e mică de 2.4 kilograme și trebuie remarcat faptul că alte laptopuri au greutatea de undeva la 2,7 kilograme; vine cu o garanție care poate fi mărită la mai mult de 2 ani; are un incredibil raport între preț și calitate.
Contra: nu are cip grafic cu memorie dedicată și din această cauză nu e un laptop de jocuri ci unul office pentru sarcini simple de birou.

Concluzie

Acer AS5749Z-B964G75Mnkk arată destul de bine dacă nu chiar foarte bine și acest lucru se poate vedea din clipul sau preview-ul de alături care e unul foarte bun. În rest, nu pot spune decât că recomand acest laptop deoarece e foarte bun și ieftin. Sunt sigur că mai există notebook-uri la acest preț, dar doar cu 2GB de RAM ori cu harduri mai mici.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire 5749Z-B964G75Mnkk”

  1. Salut !am o întrebare : Nu se poate pune o alta placa video dedicata , nu ? Al meu chiar si asa rulează binisor jokuri precum : Tomb raider 2013 , dead island .

Comentariile sunt închise.