≡ Meniu

Acer Aspire 5749Z-B964G75Mnkk

Trebuie să recunosc că-mi plac laptopurile de la Acer și trebui spus de la început că au garanție de 2 ani în general, însă e acea confuzie deoarece firmele au o garanție de doar un an. Acer Aspire 5749Z-B964G75Mnkk e un model care vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și trebuie spus că nu costă deloc mult în condițiile în care vine cu procesor Intel Pentium Sandy Bridge de ultimă generație model B960, 4 giga de RAM și placă video integrată capabilă de a reda conținut HD fără vreo problemă.

Poze

Se poate vedea că are un aspecta caracteristic seriei 5749z și chiar a seriei 5733z. E de culoare gri, mai exact dark grey și vine cu sistem de operare Linpus Lite pentru Meego care e un Linux. Normal că are tastatură numerică ca orice laptop de 15 inci și ecranul are o rezoluție de tip HD+ așa încât să puteți vedea filmele HD la claritate maximă.

Capacul

Deschis

Specificaţii tehnice

Modelul 5749Z-B964G75Mnkk e un AS al anului 2012 și e ideal pentru persoanele care vor să-l folosească pentru vizionarea filmelor online, 720p ori pentru navigat pe Internet. Datorită procesorului Pentium B960 2.20GHz o să puteți rula și aplicații de genul PhotoShop foarte rapid, iar memoria sa poate fi mărită până la 8GB dacă vreodată o să doriți să-i puneți mai multă memorie.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria sa ține undeva la 3-4 ore și asta mulțumită faptului că are componente economice; prețul nu e deloc mare; greutatea e mică de 2.4 kilograme și trebuie remarcat faptul că alte laptopuri au greutatea de undeva la 2,7 kilograme; vine cu o garanție care poate fi mărită la mai mult de 2 ani; are un incredibil raport între preț și calitate.
Contra: nu are cip grafic cu memorie dedicată și din această cauză nu e un laptop de jocuri ci unul office pentru sarcini simple de birou.

Concluzie

Acer AS5749Z-B964G75Mnkk arată destul de bine dacă nu chiar foarte bine și acest lucru se poate vedea din clipul sau preview-ul de alături care e unul foarte bun. În rest, nu pot spune decât că recomand acest laptop deoarece e foarte bun și ieftin. Sunt sigur că mai există notebook-uri la acest preț, dar doar cu 2GB de RAM ori cu harduri mai mici.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • iuli

    Salut !am o întrebare : Nu se poate pune o alta placa video dedicata , nu ? Al meu chiar si asa rulează binisor jokuri precum : Tomb raider 2013 , dead island .

Lasă un comentariu