Acer Aspire 5749Z-B964G50Mnkk

Acest laptop Acer Aspire 5749Z-B964G50Mnkk e un model business faţă de 5742ZG-P624G50Mnrr care ar putea fi considerat de tip multimedia. E în clasa business deoarece nu are placă video de gaming şi vine cu Windows 7 preinstalat. Windows-ul preinstalat este o caracteristică utilă în general oamenilor de afaceri şi faptul are un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu poate fi spus că e scump.

Poze

Se poate vedea că la exterior arată sobru ca 5749Z-B962G50Mnkk, însă arată destul de bine. Capacul e unul tot gri, iar logo-ul e în colțul din dreapta sus. La interior tastatura e neagră, în partea stângă jos sunt acțibildele cu logo-ul Intel Pentium și Windows (acțibildele pot lipsi), iar în partea dreaptă tot jos e un acțibild mare pe care e inscripționată seria și specificațiile noteboook-ului, însă ar putea ca acest acțibild să nu fie completat.

Capacul
Deschis

Specificaţii tehnice

5749Z-B964G50Mnkk are nişte detalii tehnice impresionante cum ar fi procesorul Pentium B960 care se remarcă prin GPU-ul integrat capabil să redea filme 720p și memoria RAM standard de 4 giga. Dacă pe parcurs o să vă trebuiască mai multă memorie RAM, dar eu nu cred că va fi nevoie, atunci o să puteți pune încă 4 deoarece are un slot liber, dintr-un total de două. Clipurile 1080p vor putea fi redate, dar nu fluent deoarece până la urmă e un GPU integrat cu performanțe decente.

Păreri pro şi contra

Pro ar fi faptul că nu costă mult chiar dacă are Windows 7 preinstalat, e performant şi acest lucru se vede prin procesorul dual core model nou, placa video HD şi cei 4 giga de RAM. Tastatura numerică e și ea un avantaj deoarece dacă doriți să calculați ceva ori introduceți des numere atunci o să vă fie de mare ajutor.
Contra achiziţiei ar fi doar un singurul lucru – are garanţie de doar un an, dar nu e un lucru rău deoarece se poate extinde la 3 contra unei sume de 269 lei şi în pachet e inclus şi service-ul express care presupune că dacă calculatorul se strică atunci e reparat şi înapoiat în termen de 5 zile.

Concluzie

5749Z-B964G50Mnkk face parte din seria 5749z care e una office-business deoarece laptopurile acestea nu vin cu grafică dedicată și asta înseamnă că nu sunt tocmai bune pentru jocuri dar bateria ține mai mult, iar la exterior arată foarte bine… după cum se poate vedea și din clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer Aspire 5749Z-B964G50Mnkk”

  1. cel mai tare laptop si io il am merge foarte bine si e foarte bn la pc si is bucurus si mandru de el 🙂

Comentariile sunt închise.